Lol ban hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
1-Son zamanlar da lolden bir çok kişi ban yedi bir çok kullanıcı WSReborn sc yüzünden olduğunu düşünüyor bu konuya açıklık getirmek istedim. WSReborn halen undetected. Yani Sc banlatmıyor yeni bir sistem gelmiş botted yani bot ile kasılmış hesaplar banlanıyor anında. Yani karşınıza gelen bir oyuncu sizin hesabınızın bot ile kasıldığını anlayıp sizi 3.cü parti yazılımından report ederse anında sistem tarafından incelenip ban atılıyor.Banlanan oyuncuların 3.parti yazılımı geri bildirimi WSReborn sc yüzünden olduğunu düşünüyor sc yüzünden değil tamamen botted yani bot ile kasılmış hesap satın alımı veya öyle bir hesap ile oynadığınız içindir.
2-Tercih edilmesi gereken hesap ise min 2 3 sezon açık kalmış hesapları tercih edebilirsiniz Rage veya report yeseniz bile sc yüzünden banlanmanız çok zor bir ihtimal.
3-Kullanıcılara önerim botted hesapları özellikle ucuz olanlar almanızı tavsiye etmiyorum artık zaten bir çok satıcı dün twitter açıklamasından sonra ilanlarını geri çektiler.
Twitter açıklaması ise şöyle;
sz.png
İyi forumlar herkese.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
valorantda da aynısı bot hesapları alıyorlar sonra ban yiyince mesuliyet başkasına kalıyor oysaki mhde hile undedected se undedected tir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
2 günde 2 hesabım ban yedi fresh hesabım, bu aralar fresh hesaplara acımıyorlar. şu sıralar fresh hesap almayın bence direk ban koyuyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ustam hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim. Benim 9 tane fresh hesabım var, main hesabım bile fresh hesaptan gelme. Allahtan bana dokunan bişey olmadı. Açıkcası ban yedikten sonra fresh hesapsız hilenin tadı çıkmaz kesinlikle.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ortaya atıldı "sc dt oldu" diye diye birçok kişi de inandı yani bu olaya açıklık getirmene gerçekten teşekkür ederim sc ud diyorum bana inanmıyorlardı belki sana inanırlar xd

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sc ban oranıda arttı ama kanka suan kullanım iyice yaygınlaştı

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Botlarla uğraşmak yerine önceliği scriptlere vermeleri daha iyi olurdu, oyunu asıl mahveden şey scriptler ama botlarda çok problem oluyordu.
İleride scriptlere de çözüm bulurlar umarım (canım sıkıldıkça bende kullanıyorum ama script olmasını istemezdim oyunda).

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
4 gundur 52 mesaj kardeslerime anlatmaya calisiyorum bunu. belki gorurler de artik yazmazlar tesekkurler. yine de buradayi okuyacaklarini da sanmam.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam bence botted olmayan 30 lvl fresh hesap satışları artar bence bundan sonra

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Direk ban atıyorlar
Post automatically merged:

Buaralar ban olayı çok fazla arttı

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Evet, yasağın hesapla bir ilgisi olduğunu da buldum. Uzun süredir oynatılan bir hesap seçerseniz, engellemek zordur.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sayfamızın scsini bilmiyorum ama arkadaşlar paralı sc banlatıyor isim vermek istemiyorum pahalı olan haberiniz olsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bot hesaplar anında banlanıyor arkadasşlar sc yüzünden degil hiçbiri

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar 02.04.2022 tarihinden önce 30 a ulaşmış fresh hesaplar da bir sorun yok haberiniz olsun

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Sc dt olsa hepimiz ban yerdik. Yani zedxsmurf, jaxres gibi kişiler de mi scriptten ban yedi :D İnsanlar bunu düşünmüyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu son yama ile fresh hesap açtırmıyorlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
millet botted kasılmış alıyor elinde patlayınca da ağlıyor iyi oldu bu toplu kıyım :D

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çoğu kişi böyle olduğunu sanıp paralı sc alma derdinde neredeyse fakat bunun farkına varmadılar hala yazık .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...