Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
1-Son zamanlar da lolden bir çok kişi ban yedi bir çok kullanıcı WSReborn sc yüzünden olduğunu düşünüyor bu konuya açıklık getirmek istedim. WSReborn halen undetected. Yani Sc banlatmıyor yeni bir sistem gelmiş botted yani bot ile kasılmış hesaplar banlanıyor anında. Yani karşınıza gelen bir oyuncu sizin hesabınızın bot ile kasıldığını anlayıp sizi 3.cü parti yazılımından report ederse anında sistem tarafından incelenip ban atılıyor.Banlanan oyuncuların 3.parti yazılımı geri bildirimi WSReborn sc yüzünden olduğunu düşünüyor sc yüzünden değil tamamen botted yani bot ile kasılmış hesap satın alımı veya öyle bir hesap ile oynadığınız içindir.
2-Tercih edilmesi gereken hesap ise min 2 3 sezon açık kalmış hesapları tercih edebilirsiniz Rage veya report yeseniz bile sc yüzünden banlanmanız çok zor bir ihtimal.
3-Kullanıcılara önerim botted hesapları özellikle ucuz olanlar almanızı tavsiye etmiyorum artık zaten bir çok satıcı dün twitter açıklamasından sonra ilanlarını geri çektiler.
Twitter açıklaması ise şöyle;
İyi forumlar herkese.
2-Tercih edilmesi gereken hesap ise min 2 3 sezon açık kalmış hesapları tercih edebilirsiniz Rage veya report yeseniz bile sc yüzünden banlanmanız çok zor bir ihtimal.
3-Kullanıcılara önerim botted hesapları özellikle ucuz olanlar almanızı tavsiye etmiyorum artık zaten bir çok satıcı dün twitter açıklamasından sonra ilanlarını geri çektiler.
Twitter açıklaması ise şöyle;