flaglenmek derken?flaglenmediğin sürece diğer hesapların ban yemez. flaglenmek de aşırı zor
hwid işte de insanlar lolde hwid olduğuna inanmadıkları için flag diyor. hwid yemen çok zor lolde sadece bazı scriptler atıyorflaglenmek derken?
lol tüm hesapları kolay kolay banlamaz agaMerhabalar uzun zamandır script ile oynamıyorum lolün ban politikası değişti mi bilmiyorum hala yan hesaplara bir etkisi yok değil mi ban durumunda?
belli etmemeye çalış.bilerek skill ye öl ama belli etme.Merhabalar uzun zamandır script ile oynamıyorum lolün ban politikası değişti mi bilmiyorum hala yan hesaplara bir etkisi yok değil mi ban durumunda?
loglarını silmemişsindir hwid öyle bir şey değil. max 1 gün içinde bazen 1 oyunda atıyor hwidDostum lolde bir ay ban yemeden oynadım 1 kere ban yedim 2.hesap 1 haftada banlandı hwid tuttuklarına inanıyorum ben
hayır. sadece flaglanma söz konusuMerhabalar uzun zamandır script ile oynamıyorum lolün ban politikası değişti mi bilmiyorum hala yan hesaplara bir etkisi yok değil mi ban durumunda?