LoL ban sistemi nasıl çalışıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam çoğu script için ban sistemi aynı report yersen incelenmeye alınıyorsun orda tespit edilirsen ban yiyorsun dikkatli oynarsan aşırı belli etmezssen sıkıntı olmaz diyebilirim .

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum ezvade otomatik dodgelemeyi açma tickrt atmadıkları sürece ban Yemen

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
rep yeme ile alakası yok bu konunun riotun bi sistemi var ban sistemini insan eliyle yapmıyolar bilgisayar kendi banlıor otomatik ve bidiğim kadarıyla riot bir hile sezdiğinde 3 gün içinde ban yiyorsun

dc : kalesemawdlkamak
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Seni çok raporlarlarsa yada belli edersen ban yiyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hile fix yani detected oldugunda yersin ban rapor falan alakasız bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benim bilidiğim direk şikayet üstüne ban atılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hile ud olmadıgı sürece rapordan ban yenilmez diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
2 3 gündür kullanıyorum bende ama ban yememenin garantisi yok ana çarda açılmaz rep yemesen bile ban wawede yiyebilirsin

The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Oyunda çok report yemediğin sürece,EZEvade abartmadığın sürece,Xerath gibi şampiyonlarda extreme ultiler atmadığın sürece,hile detected olmadan ban yemezsin.
Eğer rapordan değilde LPReborn detected olduğunda ban yemişsen çoğu LPReborn kullanıcısı ile birlikte ban yiyorsun.Kendim 6-7 aydır kullanıyorum daha detected olmadı.

Hile detected olduktan sonra yeni hesaba geçmeden %appdata% dan LPRB klasörünü silip XFProjecti de kaldır kalıntıları silmiş olursun tavsiyemdir.
Böylece yeni hesaba geçtiğinde önlem alındığı için tekrar ban yemezsin. Zaten hileyi çalıştırdıktan sonra klasörü vs. otomatik siliniyor bu da log tutulmasını ve detected olmasını tam olarak engellemese de uzatıyor. Yani hileyi injectlemediğin sürece ban yemez.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kankam kullandığın hilenin fixlenmesi durumunda ban yersin . Bazı hileler aylanca banlanmıyor . Fakat eninde sonunda ban yiyorsun dostum .

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
riot games bi hile programı algıladığında o hesabı direk gözlem altına alıyor ve eğer hala bu şekilde oynuyorsa 3 gün içinde ban yiyorsun ama kendini belli etmezsen hileyi 5 6 maçta bir kullanırsan bişi olmaz

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba, ben league of legendsta daha önce WindSharp kullanıyordum yeni hesap açıp bir kaç gün sonra hesap ban yiyordu LPReborn kullanmadım hesap açmaya üşendiğim için. Main hesapta açılır mı? Ban sistemi tam olarak nasıl çalışıyor yine bir kaç gün sonra ban yer miyim ya da bu hile için ban riski var mı? varsa kaç gün?
lprbyi 1 aydır ana hesapta kullanıom no ban (rage)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
wind s. ile yaklasık 2 ay kadar ban yemedim :D en sonunda gitti hesap lp yi de açamıyorum 2 senyi aşık uyeyim ama gruplara dahil olman gerek diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...