Cevabın için teşekkürler, ezEvade kullanmıyorum çok belli oluyor dodgeları herkes rapor falan diyor.dostum ban sisteminde raporlara cok cok az bakıyorlar yani ticket atılırsa falan oda belki onun haricinde anticheat botu senin hal ve hareketlerine bakıyor kısaca mesela anlatmam gerekirse lp rebornda arkada dönen bazı sayılar var onlara bakıyorlar lp rebornda ezevade dısında hersey kusursuz kodlanmış private hilelerde ban yememe sebebi de cok profesyonelce spooflanması benim yorumum bu sekilde yanlısım varsa düzeltin
Anladım cevabın için teşekkürler peki bana bir config öğrenebilir misin configi nasıl ekleyeceğimi de söyleyebilirsen güzel olur ben pek bilgili değilim bu konularda.Aylardır kullanıyorum daha Ban yemedim elmas hesaplarım var ama her hilede Ban riski vardır ana hesabinizda kullanmayın reporta dayalı Ban yiyebilirsin iyi forumlar
Anladım teşekkürler cevabın için.5 gündür kullanıyorum ban yemedim rep yemene bağlı sanırım
40 ay demişim 40 günBak ben 40 Aydır her gün 1-2 maç oynuyorum sc ile daha 1 kere sc diyen olmadı bence olay ticket yememende bitiyor çünkü ardarda rep veya ticket açılırsa hakkında bakabilirler skillshotları olan karakterleri oynuyorsan belli olabilir
bende son kullandığım sc de 3 kere ard arda 1 rer oyunla ban yemiştim umarım bu hiledeö yle bir sıkını yokturMerhaba, ben league of legendsta daha önce WindSharp kullanıyordum yeni hesap açıp bir kaç gün sonra hesap ban yiyordu LPReborn kullanmadım hesap açmaya üşendiğim için. Main hesapta açılır mı? Ban sistemi tam olarak nasıl çalışıyor yine bir kaç gün sonra ban yer miyim ya da bu hile için ban riski var mı? varsa kaç gün?
Bir şey sorabilir miyim config önerebilir misin ben pek ayarlamayı bilmiyorum ve nasıl config dosyasını ekleyeceğimi deben main hesap ban yer diye 0 dan açmıştım suan sc li hesabım neredeyse main hesabım olcak 0 dan 90 lv yaptım bütün oyunlarımı sc ile atıyorum cok abartmadan legit oynayarak buraya kadar geldim hile ud olmadıkca report dışı ban yiceğini düşünmüyorum
Teşekkür ederim şimdi yeni hesap açtım eğitimi yapıyordum.kanka 2 haftadır https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/ bu confıgle oynuyorum daha ban yemedım configi açmadan once karakter titriyordu sc diyenler oluyordu configi yapınca titreme kalktı daha sc sın dıyen olmadı
ben config kullanmıyorum default ayarlardan kendim bişeyleri aç kapat yaparak oynuyorum hazır config istiyorsan forumda chall configi indirip %appdata% da bulunan LBRB dosyasına gir LBMenu nün içindeki dosyaları silip indirdigin config dosyasını onun içine atabilirsinBir şey sorabilir miyim config önerebilir misin ben pek ayarlamayı bilmiyorum ve nasıl config dosyasını ekleyeceğimi de
main hesap 180 lvl 1 aydır ban yemedim dahaMerhaba, ben league of legendsta daha önce WindSharp kullanıyordum yeni hesap açıp bir kaç gün sonra hesap ban yiyordu LPReborn kullanmadım hesap açmaya üşendiğim için. Main hesapta açılır mı? Ban sistemi tam olarak nasıl çalışıyor yine bir kaç gün sonra ban yer miyim ya da bu hile için ban riski var mı? varsa kaç gün?
Tamamdır, anladım teşekkür ederim yardımın için.ben config kullanmıyorum default ayarlardan kendim bişeyleri aç kapat yaparak oynuyorum hazır config istiyorsan forumda chall configi indirip %appdata% da bulunan LBRB dosyasına gir LBMenu nün içindeki dosyaları silip indirdigin config dosyasını onun içine atabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?