Onaylı Üye
hıncını almak gibi bi durum yoktur ortada zaten kaynak kodları çalınmış riotun oyuncu kaybetmeyi göze alamaz
ben hiç kulanmadım kulanmayı düşünüyorum bu konuda yardım edebilir misin dc adım Jes#8598Dün gece Riot Games aniden hesapları yasakladı gerek hile kullanan gerek bot ile kasılmış bütün hesaplar ban yedi 5-6 aydan uzun süre inaktif olan bot hesaplar halen sağlam ancak onlarda ban yiyecek gibi duruyor çünkü kaynak dosyaları çalınan Riot sinirlendi hıncını böyle çıkarıyor oyuna komple resetleme atacak galiba siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? şu an unranked hesap almaya çalışıyorum 1 tane hesap yok piyasada elimde 55 tane unranked vardı hepsi 1 gün içinde ban yedi ne zaman bu işe tekrar dönülür bilgisi olan var mı.?
Ontem à noite, a Riot Games baniu repentinamente as contas, tanto trapaceando quanto engarrafando, todas as contas banidas. As contas de bot que ficaram inativas por mais de 5 a 6 meses ainda estão intactas, mas parecem ter sido banidas porque a Riot, cujos arquivos de origem foram roubados, ficou com raiva assim, acho que ele vai reiniciar o jogo completamente O que você acha sobre esse assunto? No momento, estou tentando obter uma conta não classificada. Não há 1 conta no mercado. Eu tinha 55 não classificadas em minha mão.
Başka bir sunucuda hesabım var, seni arkadaş edinmeseydim. İyi şanlar.Dün gece Riot Games aniden hesapları yasakladı gerek hile kullanan gerek bot ile kasılmış bütün hesaplar ban yedi 5-6 aydan uzun süre inaktif olan bot hesaplar halen sağlam ancak onlarda ban yiyecek gibi duruyor çünkü kaynak dosyaları çalınan Riot sinirlendi hıncını böyle çıkarıyor oyuna komple resetleme atacak galiba siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? şu an unranked hesap almaya çalışıyorum 1 tane hesap yok piyasada elimde 55 tane unranked vardı hepsi 1 gün içinde ban yedi ne zaman bu işe tekrar dönülür bilgisi olan var mı.?