LoL bazen iyi bazen kötü oynamak hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
oyunu oynarken motivasyonunu korursan hep pozitif şekilde oynarsan oyun daha keyif verici oluyor ve daha hırslı bir makinaya dönüşüyorsun

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ilk oyun çok önemli bence ben genelde ilk oyunu kaybediyorsam lose streak atıyorum o gün kazanırsam tam tersi win streak oluyor :D

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk lol bence motivasyon oyunu moralin bozulursa o gun hicbi maci kazanamazsin

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Modunla motivasyonunla alakalı bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
There is no such thing as you will always play well bro, sometimes good sometimes bad, I have the same thing

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bunun nedeni saçma eşleştirme sistemi olsun mental olsun etkili faktörlerdir.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bahane gibi gelebilir fakat her şey etkiliyor bana kalırsa. Oturuş şeklin , arka plan gürültüsü , mod ...

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çok bi olayı yok iyi olan her oyun bir çaba gösteriyor. Kötü geçirse de yapabileceğini yapıyor. Bazı ucubeler var kötü oynayıp da sadece ara sıra şansına karşısına feeder gelen. Onlar işte her oyun kötü oynayan ucubeler. 10 maçın 7 si feedleyip takıma laf yazıyor yüzsüzler sonra 3 maçı şansına win alıyolar free kasıp. Sorsan da modumda değildim diyorlar.
İyi oyuncunun morali de olmasa ekipmanı da kötü olsa her türlü yine iyi oynar. Eşleştirme sistemi de bahanedir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk o mentalinle oyuna ne kadar odaklandığınla ilgili ayrıca her maç iyi oyanayamazsın zaten :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok kasma bro esporcu değiliz sonuçta :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oynadığın çara o çarı oynarken aldığın zevke bağlı

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
o tamamen gününde olup oyun motivasyonunu kaybetmekle alakalı kanka bana da oluyor bazen çok canım istiyor oyunu 30 üstü vuruyorum bazen de harbiden hiç oynayamıyorum ama gunluk el açmayı yaparsan yine de belirli bi sayı altı vurmazsın :D
pekı kral apexte nasıl oluyro anlatsana
Post automatically merged:

çok kasma bro esporcu değiliz sonuçta :D
ya hılesız cok ıyı ounayam nası oynuyor ben anlıom apex legends ı falan zor bı oyun

oynadığın çara o çarı oynarken aldığın zevke bağlı
yha aynen oyle ama mesela apexte cok guzel loot yapıon gavurun yada turkun bırı hıle yapmıs gelıor sana tık tık ondan somnra yallah lobı gelde pc kırma gelde sıvme

Çok bi olayı yok iyi olan her oyun bir çaba gösteriyor. Kötü geçirse de yapabileceğini yapıyor. Bazı ucubeler var kötü oynayıp da sadece ara sıra şansına karşısına feeder gelen. Onlar işte her oyun kötü oynayan ucubeler. 10 maçın 7 si feedleyip takıma laf yazıyor yüzsüzler sonra 3 maçı şansına win alıyolar free kasıp. Sorsan da modumda değildim diyorlar.
İyi oyuncunun morali de olmasa ekipmanı da kötü olsa her türlü yine iyi oynar. Eşleştirme sistemi de bahanedir.
kafa koyup yapamıcagın bıseyyok azım hırs

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
takımda takım diye birşey yoksa yenileceksiniz zaten her türlü

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
dengesiz eşleştirme sistemi yüzünden olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
dostlar bilmiyorum size de oluyor mu ama ben bazen süper oynuyorum taşıyorum challenger gelse tokatlarım ama bazen bronz 4 adam gelse tokat yerim sebebini bilen var mı neden böyle oluyor çok can sıkıcı bir durum :pkicat:
2 maç taşıyorum 4 maç feedliyorum çok garip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...