motivasyonunla alakalı bsydostlar bilmiyorum size de oluyor mu ama ben bazen süper oynuyorum taşıyorum challenger gelse tokatlarım ama bazen bronz 4 adam gelse tokat yerim sebebini bilen var mı neden böyle oluyor çok can sıkıcı bir durum![]()
pekı kral apexte nasıl oluyro anlatsanao tamamen gününde olup oyun motivasyonunu kaybetmekle alakalı kanka bana da oluyor bazen çok canım istiyor oyunu 30 üstü vuruyorum bazen de harbiden hiç oynayamıyorum ama gunluk el açmayı yaparsan yine de belirli bi sayı altı vurmazsın![]()
ya hılesız cok ıyı ounayam nası oynuyor ben anlıom apex legends ı falan zor bı oyunçok kasma bro esporcu değiliz sonuçta![]()
yha aynen oyle ama mesela apexte cok guzel loot yapıon gavurun yada turkun bırı hıle yapmıs gelıor sana tık tık ondan somnra yallah lobı gelde pc kırma gelde sıvmeoynadığın çara o çarı oynarken aldığın zevke bağlı
kafa koyup yapamıcagın bıseyyok azım hırsÇok bi olayı yok iyi olan her oyun bir çaba gösteriyor. Kötü geçirse de yapabileceğini yapıyor. Bazı ucubeler var kötü oynayıp da sadece ara sıra şansına karşısına feeder gelen. Onlar işte her oyun kötü oynayan ucubeler. 10 maçın 7 si feedleyip takıma laf yazıyor yüzsüzler sonra 3 maçı şansına win alıyolar free kasıp. Sorsan da modumda değildim diyorlar.
İyi oyuncunun morali de olmasa ekipmanı da kötü olsa her türlü yine iyi oynar. Eşleştirme sistemi de bahanedir.
apex de o çok sinir bozucu ya özellikle ranked oynarkenyha aynen oyle ama mesela apexte cok guzel loot yapıon gavurun yada turkun bırı hıle yapmıs gelıor sana tık tık ondan somnra yallah lobı gelde pc kırma gelde sıvme
2 maç taşıyorum 4 maç feedliyorum çok garipdostlar bilmiyorum size de oluyor mu ama ben bazen süper oynuyorum taşıyorum challenger gelse tokatlarım ama bazen bronz 4 adam gelse tokat yerim sebebini bilen var mı neden böyle oluyor çok can sıkıcı bir durum![]()