LoL bedava kostüm çıkarmanın yolu var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
LoL bedava kostüm çıkarmanın yolu var mı? Varsa bilen yardım edebilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dostum pek bilgim yok ama oynaya oynaya level atlaya atlaya çıkıyor 3-4 kostümüm var 2 si destansı köstüm para da yatırmadım kasa aça aça çıktı.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
profilinde kutu hakların oluyor oynadığın oyunlarda s kazanarak ve aldığın taktirler sayesinde kazandığın anahtar parçalarıyla kutulardan kostüm kazanabilirsin veya prime kapsüllerinden kostüm çıkarabilirsin veya etkinliklerden gelen kürelerden çıkarabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
100 levlden sonra her 25 levelde bir ihtişamlı öz veriyor ordan faydalanabilirsin 150 levelden sonrada olabilir şuan tam aklımda değiil

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
twich prime dan bedava köstüm açabilirsn

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Her hafta belirli bir sandık limitin var. Ve bu sandıkları açman için takımda iyi oynayıp anahtar toplaman gerek. Ve toplamda 3 anahtar biriktirdikten sonra 1 sandık açma hakkın olacak ordan çıkan kostümleri beğenmediklerini turuncu öze dönüştürüp beğendiğin kostümleri turuncu öz karşılığnda açabilirsin. Anlatabilmişimdir umarım.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oynadığın oyunlardan dolayı sandıklardan denk düştüğü kadar artık. Diğer türlü ücretsiz bir yöntem olarak ihtişamlı öz kasmalısın.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
1. Worlds tarzı etkinlik vb. şeylerde Riot kendisi veriyor.
2. Kutu hakkın varsa sahip olduğun ve o sezon kutu almadığın karakterlerde S- veya üzeri alırsan veriyor.

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka kasa açarak çıkarabilirsin sadece

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ücretsiz olarak kilidini açamazsınız ancak onlarla komut dosyasından oynayabilirsiniz, etkinleştiriciye gidin, ardından görünüm değişikliği istediğiniz herhangi bir dış görünümle değiştirebilirsiniz ancak yalnızca siz göreceksiniz

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Twitch Prime'dan sanal kartla hesap açarak amazon kutusu almaktan başka ücretsiz skin almanın yolu yok

( Oyunda level atlayarak verilenler haricinde )

Üye
3 HİZMET YILI
kasalarda çıkıyor kasayı hiç s- ve üzeri almadığın şampiyonlarda alırsan veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
oyunda oynadığın karakterlerle olağan dan üstü bir performans ustalığı gösterirsen yani S- S veya S+ alırsan kutu alırsın anahtar parçacıkları ise takdir seviyene göre düşüyor 3 anahtar parçacığı ile 1 anahtar yapıp 1 kutu açabilirsin ama sadece kostüm çıkmıyor şampiyon vs. de çıkabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Her ay bedava amazon prime yapabilirsin ama biraz uğraş gerektiriyor verdiği kapsül ile baya güzel skinler veriyor üstüne rp

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şu an en garantili yol Amazon Prime Gaming almak. İlk ay ücretsiz sonraki aylar 7,99₺ olması lazım. 350 Rp, kostüm ve şampiyon gelmekte her ay. Ayrıca Valorant ve ücretsiz bir çok içeriğe de sahip olabiliyorsun. Ek olarak prime video ve Twitch'te 1 ay subs hediyesi de bal kaymak.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam lolde yeteri kadar bedava kostum veriyor. Yapman gereken oynayıp level atlamak. Onun dışında etkinliklerde kart alarak kazanabilirsin ki arkadaşım 4 tane dünya şampiyonası şeyinden 2 tane destansı kostüm çıkardı. Sanırım worth

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk anca kasalardan cıkartabilirsin kasadaa hakkın varsa s alıp kazanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...