Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
profilinde kutu hakların oluyor oynadığın oyunlarda s kazanarak ve aldığın taktirler sayesinde kazandığın anahtar parçalarıyla kutulardan kostüm kazanabilirsin veya prime kapsüllerinden kostüm çıkarabilirsin veya etkinliklerden gelen kürelerden çıkarabilirsin
Her hafta belirli bir sandık limitin var. Ve bu sandıkları açman için takımda iyi oynayıp anahtar toplaman gerek. Ve toplamda 3 anahtar biriktirdikten sonra 1 sandık açma hakkın olacak ordan çıkan kostümleri beğenmediklerini turuncu öze dönüştürüp beğendiğin kostümleri turuncu öz karşılığnda açabilirsin. Anlatabilmişimdir umarım.
1. Worlds tarzı etkinlik vb. şeylerde Riot kendisi veriyor.
2. Kutu hakkın varsa sahip olduğun ve o sezon kutu almadığın karakterlerde S- veya üzeri alırsan veriyor.
ücretsiz olarak kilidini açamazsınız ancak onlarla komut dosyasından oynayabilirsiniz, etkinleştiriciye gidin, ardından görünüm değişikliği istediğiniz herhangi bir dış görünümle değiştirebilirsiniz ancak yalnızca siz göreceksiniz
oyunda oynadığın karakterlerle olağan dan üstü bir performans ustalığı gösterirsen yani S- S veya S+ alırsan kutu alırsın anahtar parçacıkları ise takdir seviyene göre düşüyor 3 anahtar parçacığı ile 1 anahtar yapıp 1 kutu açabilirsin ama sadece kostüm çıkmıyor şampiyon vs. de çıkabiliyor
Şu an en garantili yol Amazon Prime Gaming almak. İlk ay ücretsiz sonraki aylar 7,99₺ olması lazım. 350 Rp, kostüm ve şampiyon gelmekte her ay. Ayrıca Valorant ve ücretsiz bir çok içeriğe de sahip olabiliyorsun. Ek olarak prime video ve Twitch'te 1 ay subs hediyesi de bal kaymak.
Hocam lolde yeteri kadar bedava kostum veriyor. Yapman gereken oynayıp level atlamak. Onun dışında etkinliklerde kart alarak kazanabilirsin ki arkadaşım 4 tane dünya şampiyonası şeyinden 2 tane destansı kostüm çıkardı. Sanırım worth