Onaylı Üye
kostüm birleştirmekten başka bedava yok diye biliyorumLoL bedava kostüm çıkarmanın yolu var mı? Varsa bilen yardım edebilir mi?
kostüm birleştirmekten başka bedava yok diye biliyorumLoL bedava kostüm çıkarmanın yolu var mı? Varsa bilen yardım edebilir mi?
Hocam bazen hafta da bir falan sandık kazanmanız gelir. Profile tıklayıp, alt tarafında kazanabileceğiniz sandık sayısını gösterir. Sandık kazanmadığınız karakterle oynayıp en az S- alırsanız oyun sonu sandık kazanırsınız. Oradan da açıp kostüm kazanabilirsiniz.LoL bedava kostüm çıkarmanın yolu var mı? Varsa bilen yardım edebilir mi?
alakasız kostümler veriyor ama denicemHocam bazen hafta da bir falan sandık kazanmanız gelir. Profile tıklayıp, alt tarafında kazanabileceğiniz sandık sayısını gösterir. Sandık kazanmadığınız karakterle oynayıp en az S- alırsanız oyun sonu sandık kazanırsınız. Oradan da açıp kostüm kazanabilirsiniz.
Bedavadan kastın ne bilmiyorum ama Hextech kutusu , Clash kazanmak gibi yöntemlerden kostüm kazanabilirsin herhangi bir hileden bahsediyorsan öyle bir durum söz konusu değil.LoL bedava kostüm çıkarmanın yolu var mı? Varsa bilen yardım edebilir mi?
amazon prime alarak ilk defa alıyorsan zaten 30günlük bir deneme şansı veriyor sanaLoL bedava kostüm çıkarmanın yolu var mı? Varsa bilen yardım edebilir mi?
sanmıyorum ama lol skin kullanabilirsinLoL bedava kostüm çıkarmanın yolu var mı? Varsa bilen yardım edebilir mi?