Satıldı LoL BGX scripti 2 aylık key

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI

2 aylık bgx hesabı düzgün fiyat verene satarım boş fiyat vericekseniz hiç uğraştırmayın
siteden trade isteği atın ya da dc'den bana ulaşın 4nthonyioi

Son düzenleme:
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
10 günlük diye yorumladım 😁

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vg gelicek o zaman göreceğiz bişeylerin değişip değişmeyeceğini şimdilik key 10 günlük gibi duruyor.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aynen dayı valorantta hiç hile yok zaten vg olduğundan beri :D
Valorantta hile var, herkes spoofer peşinde koşuyor? Hile kullanamazsın demiyor kimse, kullanırsın ama 2-3 gün belki sonra ekstra ücret verip spoofer alacaksın ama hesabın yasaklanmış olacak :brainfree:

Üye
2 HİZMET YILI
Valorantta hile var, herkes spoofer peşinde koşuyor? Hile kullanamazsın demiyor kimse, kullanırsın ama 2-3 gün belki sonra ekstra ücret verip spoofer alacaksın ama hesabın yasaklanmış olacak :brainfree:
aynı şey lol içinde geçerli bu sefer spoofer peşinde koşucaksın? çok bi fark yok, bu kadar ağlamalarının sebebi boş

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aynı şey lol içinde geçerli bu sefer spoofer peşinde koşucaksın? çok bi fark yok, bu kadar ağlamalarının sebebi boş
Aynı şey değil hocam, LOL ve Valorant kitlesinin aynı olduğunu düşünmüyorum.
Şahsen LOL'de uzun süre script kullandım ama Valorantta kullanmadım çünkü donanım banı spoofer cart curt uğraşmak istemiyorum.
Artık LOL'de de kullanmayacağım o yüzden ki script kullananların genel amacı boost yapıp hesabı satıp kâr etmek. VG ile beraber zaten gümleyecek scriptler, boost yapıp satamazsın yani.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
normal fiyati nekadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...