Lol bilgisi olanlr iceri pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Oyunum donuyor tekrar acmam icin bilgisayari kapatip acmam gerekiyor yokmu cozumu?

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
demek istedigini anlamadım hocam ? açık bir şekilde yazarsan yardımcı olabilirim
Oyundayım dakika sürekli değişiyor birden oyunum donuyor masaüstüne gidemiyorum oturumu kapatım tekrar acmak zorunda kalıyorum yani kısada donup kalıyor ve gelmiyor hicbi zaman boyle olmazdı bugun en az 5 kere yaptı

Üye
7 HİZMET YILI
Benimde yükleme ekranında takıl kalıyor bazen. Bu yüzden başka bir pencere açmamaya özen gösteriyor oyunum bitene kadar ALT+Tab kullanmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Windows tuşuna ve aynı anda R tuşuna basarak Çalıştır menüsünü aç
Açılan Çalıştır penceresinde, "msconfig" yaz ve Tamam'a tıkla
"Hizmetler" seçeneğine tıkla
Burada bulunan " Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğini işaretle Listede bulunan tüm hizmetleri seçip "Tümünü devre dışı bırak" butonunu tıkla "Uygula"ya ve daha sonra "Tamam"a tıkla Bilgisayarını yeniden başlat

Düzelebilir

Üye
8 HİZMET YILI
Windows tuşuna ve aynı anda R tuşuna basarak Çalıştır menüsünü aç
Açılan Çalıştır penceresinde, "msconfig" yaz ve Tamam'a tıkla
"Hizmetler" seçeneğine tıkla
Burada bulunan " Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğini işaretle Listede bulunan tüm hizmetleri seçip "Tümünü devre dışı bırak" butonunu tıkla "Uygula"ya ve daha sonra "Tamam"a tıkla Bilgisayarını yeniden başlat

Düzelebilir
onunla alakası yok sitede sorun var

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
ekran kartınla ilgili sorun olabilir ya yazlım güncel değil yada arkaplanda çok çalışan uygulama var yada ekran kartın sorun var

Üye
8 HİZMET YILI
bro bilgisayarında sorun var bendede oluyordu harddiskin yada başka bir parçan bozuk ben yeni bilgisayar aldım artık olmuyor işte

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyunun giriş bölümünde yukardaki dişli butonuna tıklayıp repair yaparsanız sorun olmayacaktır yada driver lardan kaynaklıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...