Lol biter mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
pay for win olmayan lolden daha iyi bir moba gelene kadar bitmez diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lolde yabancılar döviz kurundan dolayı tr serverine akın ediyor kolay kolay bitmez yani tr serveri tabi toxicler onları da usandırıp yıldırmazsa

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
riot'un oyuna desteğini kesmediği sürece asla bitmez üstelik rp marketleri hasılatlar oyun ücretli yapsa o kadar kazanamaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
lolün biteceğini düşünmüyorum çünkü ücretsiz ve sistem gereksinimi çok az. oyunu sürekli güncel tutup yeni özellikler getiriyolar biticeğini düşünmüytek y
Post automatically merged:

lolün biteceğini düşünmüyorum çünkü ücretsiz ve sistem gereksinimi çok az. oyunu sürekli güncel tutup yeni özellikler getiriyolar biticeğini düşünmüyorum
tek yaptıkları hero getırmek ne yenı özellik getirmesi

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
lolün bitmez çok oynanan oyun üstelik bu zamana kadar bi kitle kazanmış hileler vs durumda da yine de biteceğini düşünmüyorum oynamaya devam

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Riot oyunun her gecen gun icinden geciyor boyle giderse ve rakip bir firma acik yakalayip LoL'e kafa tutucak yeni saglam bir moba oyunu cikartirsa LoL bitmese bile oyuncu sayisinda cok ciddi dususler yasanir. Benim icin zaten bitmis bi oyun

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lol dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alıyor bunu herkes biliyor fakat bir gün herşey gibi lol de biter mi sizce eğer biterse ortalama kaç senelik ömrü daha var sizce ?
Bitmez hocam sürekli para harcanan bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
League Of Legends oyununu oyuncuları bitiriyor bana kalsa. Yetkisiz bir oyun gibi geliyor bana herkes istediğini yapıyor gibi. Yakında Metin2 oyununa dönücek gibi hissediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...