Lol Bitiyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Trde Bitme İhtimali Var gibi Ama weste yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Zaten sevmediyim oyun bitse nolur bitmese ne benim ivin fark etmez

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Rİot Türkiye batırmadığı sürece uzun bi süre daha devam eder

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Max 1-2 yıla Toplam 50 kişinin oynadığı bir oyun olur.

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Lol de Geçen seneye ve önceki senelere kıyasla oyuncular azaldı gibi önceden maçı daha çabuk buluyordu ve bu kadar toxic yoktu lol videosu çekenler bile bıraktı sizce bu oyun bitermi
League of Legends (LoL) oyununda oyuncu sayısının azalıp azalmadığına dair net bir veri bulunmamaktadır. Ancak, bazı durumlarda farklı bölgelerde farklı etkilere sahip olabilir.

Bununla birlikte, LoL'de maç bulma süresi, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Oyuncu sayısının yanı sıra, seçtiğiniz oyun moduna, sunucu bölgesine, saat dilimine ve hatta günün saatine bağlı olarak maç bulma süresinde farklılıklar gözlemlenebilir.
Sonuç olarak, LoL'de oyuncu sayısının azaldığına dair kesin bir veri yoktur. Maç bulma süresi, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir ve farklı zamanlarda farklılık gösterebilir.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lol de Geçen seneye ve önceki senelere kıyasla oyuncular azaldı gibi önceden maçı daha çabuk buluyordu ve bu kadar toxic yoktu lol videosu çekenler bile bıraktı sizce bu oyun bitermi
hocam sanmıyorum büyük bir şirket lol uzun yılardır ayakta bende 1 2 dk da maç buluyor

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
maalesef bir devrin daha sonuna yaklaşıyoruz gibi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lol bitmez gibi geliyo ama riot ekibide şuan valoya öncelik veriyo bilmiyorum bu sezon sinematik bile çıkarmadılar çok bekliyordum oysaki

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lol hayatta bitmez ama valo yüzünden oyuncu sayısı düştü ve yeni meta yüzünden meta çok kötüüüü

Father Of The Turks
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bitmez ama dahada beter olucak unutulur ya bi 3 4 yılı var bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bence bitmez çünkü sürekli güncellenen bir oyun ve yeni herolar çıkartıyorlar bu da oyuncuların sıkılmamasına oyuna daha çok bağlanmasına yol açıyor bence.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk bana sorarsan bitmez çünkü kaç senedir piyasada olan bi oyun ve hala yüksek bir kitlesi var

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bitmez sabit bi kitle her zaman olur

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Westten hergün yeni şeyler katsa da trde bitiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sezon öncesi dönemde yapılan aktiviteler yeni şampiyon çıkacağında yapılan etkinlikler harita modları oyun modları eskiye dönüp bakıldığında lol dışından bir çok yerden para kazanmak için ora ile uğraştıkları açık westte rekabet faktörü var tr de etkinlik hikaye harita vesaire şeylerle hero benimseyerek oynuyor çoğu kişi bu yüzden lol bitmese de tr finale yakın görüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...