Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL botsuz 30 levele kadar hesap kasıp satmak mantıklı mı?
Bence unranked değil de eğer lolü biliyorsan biraz rankını kasıp satmanı tavsiye ederim çünkü piyasada çok fazla düşük elo oyuncusu var daha fazla kar edeceğini düşünüyorum
botsuz bence mantıksız olur çünkü hesaplar ortalama 100 TL ye satılıyor. daha düşüte satılabiliyor. kasıp satacaksan bot ile kas. yada direkt rank kasıp atıyorum dia hesap yapıp onu daha pahalıya satabilirsin.
Bilgisayarımdan 4 5 tane hesaba giriş yapıyorum hepsi ile sc kullanıyorum aldığım bot hesap 3 günde ban yedi mainler duruyor o yüzden sc kullanmak için ayda 3 4 kere bot hesaba 80 100 TL vermektense 200 300 level en az 3 4 senelik hesap almak daha mantıklı elde kasılan 30 level hesaplarda ban yiyor bu arada.
İnternette binlerce botla kasılmış hesap var ve seninkini onlardan ayıran pek bir olay yok son dönemde ban yeselerde fiyatları inanılmaz ucuz 100 150 tl ye yeni yöntemle kasılmış hesaplar ban yemiyor bu yüzden mantıktsız çok zaman alıyor.