Lol Botted Hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar 2024 Mart ayında hesap aldım 2023 yılının kasım ayında oluşturulan bir botted hesap 1 seneyi geçmiş hesap oluşturalı ve sadece TFT oynuyorum hesabı yabancı bir site üzerinden aldım 350 TL gibi bir fiyata aldım rankedkings diye yabancı site üzerinden ve TFT'ye bayağı yatırım yaptım hesabın ban yeme ihtimali mevcut mu o süreci atlatmış bulunuyor mu LoL rank vesaire oynamıyorum sadece TFT oynuyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi banlanma ihtimali var mı? İlerde ban wawe dalgası geldiğinde banlanma ihtimali var mı hesabın dediğim gibi rank amaçlı kullanmıyorum sadece aram atıyorum çoğunluk tft için

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İşin içine 3. parti yazılım girince her türlü şey mümkün. Botted çarınıza verdiğiniz emeği, yeni bir çar açıp ona verin. Hem içiniz rahat olsun hem de ban riski diye bir problemi kafanızda kurmayın. Sonrasında "Hesabım ban yedi" diye üzülürsünüz. Naçizane bir tavsiye.

Üye
1 HİZMET YILI
Hocam 1 yılı aşkın olmuş hesap oluşturalı riot gamese ticket attım kullanıcı adı değiştirmeyi falan düşünüyorum daha önce yapmıştım bunu istisnai durum olarak belirttim değiştirmiştim acaba yazılım patlayınca mı hesaplar banlanıyor ban neye göre atılıyor?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ürün deteciton geçirirse hesapta gider, bu kadar basit. Alacağınız riske gerek yok, bundan bahsediyorum zaten. TFT oynuyorsunuz, yeniden hesap açıp oynayabilirsiniz, ban ile alakalı düşünmenize de gerek kalmaz. Bu söylediklerime rağmen yine de hesapta oynayacağım diyorsanız, sizin kararınız.

Son düzenleme:
Üye
1 HİZMET YILI
Ban wawe atılırken hangi aşamalardan geçiliyor bilgi sahibi misin bu konuda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...