Onaylı Üye
Merhaba, bundan yaklaşık 2 hafta önce bir XX sitesinde bir alıcının LoL hesabını boostlamak için teslim aldım. Kendisi bunun ücretini de ödemişti. Benim bilgisayarımda daha önce script kullanıldığı için bilgisayarım işaretlenmiş ve ben alıcının hesabına girip birkaç oyun attıktan sonra hesap kalıcı ban yedi. Hesap TR serveriydi ve 150 civarı kostüm vardı. Ben bunun telafisi olarak 150 kostümlü ban yiyen hesabına karşı aynı ligte, aynı kümede ve kostüm sayısı 700, 800 olan hesap teklif ettim. Ayrıca tek hesap değil, birden fazla hesabın içeriğini atarak beğendiği hesabı verebileceğimi söyledim fakat alıcı hesap istemediğini, hesabının değerinin parasını istediğini belirtti. Hesabın ortalama maksimum değeri 1500-3000 TL olabilir fakat alıcı benden 20.000 TL istiyor. Hesabının değerinin 5-6 katı olan hesap vermeyi teklif ediyorum, reddediyor. Maksimum 2000 TL'lik hesap için benden 20 bin TL istiyor. Vermezsem de bunun cezasının yasal olarak 5000 dolar olduğunu söylüyor. Ayrıca 20 bin TL'yi ödemek için de sadece 60 günüm var. Bir insan asgari ücretle bile çalışsa 2 ay, bir kuruş yemeden içmeden biriktirmesi lazım ki 60 günde bu ücreti ödeyebilsin. Pek mümkün değil. Ne yapabileceğim hakkında tavsiye verebilir misiniz? Olay LoL scripti ile de alakalı olduğu için bu konuda açtım.