LoL'de hesap boostlarken hesabını banlattığım hesap sahibi dava açabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam ona bakılırsa neredeyse bütün oyunlarda vs hesap paylaşımı yasak. fakat dava açanlar gayet de açabiliyor ve kazananların sayısı çok
Yani oyun yasak olarak belirtmiş çok bir şey çıkacağını sanmıyorum ama siz gönlünüz rahat olsun istiyorsanız riota bu konuda ticket atabilirsiniz zaten hesap şehid olmuş :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yani oyun yasak olarak belirtmiş çok bir şey çıkacağını sanmıyorum ama siz gönlünüz rahat olsun istiyorsanız riota bu konuda ticket atabilirsiniz zaten hesap şehid olmuş :D
riota ticket açıp ne diyeceğim onu anlamadım. zaten hesabın hile yüzünden banlandığı yazıyor ekstra alıcı zaten talep açmış hesapta hile kullanıldığı oyun da benim oynadığım oyun

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
kardeşim salla gitsin enayi hesabı de geç

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Böyle bir şey söz konusu bile değil gidipte şikayet etse bile gülerler adama :) Hesabı da vermene gerek yok. Arkadaşın eloboost'un suç olduğunu bilip ban sebebi olduğunu bilerek veriyor sonuç olarak bu hesabı sana sonuçlarına göz yumması lazım.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Utanmadan bi de şantaj mı yapmış yasal bir şey olsa neyse diyeceğim bunun hukuki bir dayanağı da olmaz ki

Üye
2 HİZMET YILI
Zaten elo boost illegal olduğu için tek başına pek bir şey yapamaz ancak site politikasında bununla ilgili bir yazı varsa sorun yaşatabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...