LoL build yaparken neye dikkat edilmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
karşi takimin neye yonelik kastigina bakar onlara karşi itemler alabilrisin tw yayinlari, izle pro oyuncalarin aldiklari itemlere dikkat et

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Biraz Naru tarzı yayıncıları izlersen çok azda olsa mantığı anlarsın yardımcı programlarda gayet işine yarar arkadaşların önerdiği siteler ama onlar daha çok ezber olduğu için istediğin verimi alamayabilirsin oyundan oyuna değişiklik gösterir tabii.
Tavsiyem 1 2 saat yemek yerken falan video izle.

hello world
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Build ve rün karşı takıma göre yapılır. 3. part programlar sadece genel ortalamayı baz alarak sana öneri sunar. Oyun bilgin de varsa win kaçınılmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
karşı takım eğer cok tanksa celladın cağrısı al 4 büyü direnci varsa merkürün adımları büyü direnci kas

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
LoL builld yaparken öncelikle kendi hero özelliklerine bakman gerekir. İkincisi ise karşına gelen hero teması ve karşı takım temasına bakman gerekir.
Örneğin karşında büyücü yoksa büyü direnci kasmana gerek yoktur. Veya karşında zırhlı bir tank varsa zırh deşme itemleri kasman yararına olacaktır.
Tamamen karşı takımı iyi analiz etmen gerekiyor.

Üye
3 HİZMET YILI
bence sabit itemlerden ziyade karsıdaki adamların güclerine göre itemler cıkabilirsin kasan kişilere göre mesela ap bi hero cok kastıysa büyü direnci ve can veren ıtemlerı kasmak gibi tabi karakterine uygun özellikler taşıyanları

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
build ve rünler karşıdaki şampiyonlara göre değişiklik gösterir eğer mid de ad bir champ oynuyorsan karşıdaki takımın yoğunlu ap ise mr ad ise ninja tabi alınır bunun yanında mr veren itemler ap yoğunlukta veya kasılmış bir ap varsa tercih edebilirsin tam tersi ad yoğunlukta ise zırh veren itemleri tercih edebilirsin onun haricinde tank çoğunlukta ise şampiyona göre zırh delme veya zırh deşme mahvolmuş alabilirsin. Oyun zaten artık itemleri öneriyor karşıdakilere göre en mantıklısı ordan almak bazen önerdikleri haricinde kafana yatan daha güçlü bir itemi alabilirsin. Öne geçtiysen ise savunma itemi almadan full ad ap gitmen mantıklı olacaktır. Rünler için de aynısı geçerli ama kolay yolu blitz gibi uygulamalardır.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka yardımcı program istemeden kendin öğrenmek istiyorsan kısa özetleyim karşıda kırılgan çarlar varsa kara hasat elektrik ver gibi rünler girebilirsin tank varsa yenilmez felan girersin tanka eğer botta oynuyorsan biliyorsunki kraken katili felan çıkıyorsun zaten karşı tank değilse (fazlalığa göre değişkenlik gösterebilir tabiki bu) rüzgarın hiddeti ve ya ölümsüz kalkanyay iş yapacaktır kısa özetlemek gerekirse bunlar var

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Rakibde tank varsa zırh eritici itemlar ap fazlaysa büyü direnci üzerine kritik varsa randuin filan rakibine göre alman gerekiyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bol bol profesyonel oyuncuların yayınlarını izleyebilirsin..

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
LoL ile ilgili çok az şey biliyorum. Build yapmak olsun rünler olsun bilmiyorum. Oyunu oynamayı biliyorum sadece o kadar :D En azından build yaparken neye dikkat etmem gerekiyor? Onları bana söylerseniz biraz öğrenmiş olurum.
karşının tanklığı ya da cc sine dikkat edilmeli.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Karşı takıma göre yapman lazım çok tank varsa çok ap veya ad karakter varsa ona göre buildler yapmalısın.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Karşı takıma bakman gerekiyor en basitinden ayakkabı seçimi eğer karşıda çok ad varsa zırh ayakkabısı al çok AP ve stun varsa merkürün adımları çek. Kısaca karşıya bakman gerekiyor.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
blitz indir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kesinlikle ezbere build ve rün yapma , karşı takıma göre muhakkak değişkenlerin olsun bunun içinde tüm şampiyonları öğrenmen gerek. Bol bol video izlemeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
önce karşı takıma bakman lazım karşı takıma göre item diziceksin ama ondan önce de karşındaki admaa bakacaksın ormandaysan karakterlerin genelde ilk itemi hsaarr itemi olur ganklerde hasar cıkarmak icin koridorlarda lane'ne karşındakine göre offtank itemler alman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
LoL de build yaparken ezber build yapmamak çok önemli. Mesela Irellia alınca kafadan BOTRK almamalısınız. Yada Vladimir alınca hiç bi şeye bakmadan Hextech füzekemer almamak lazım. Karşı takıma bakmak çok önemli.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
LoL ile ilgili çok az şey biliyorum. Build yapmak olsun rünler olsun bilmiyorum. Oyunu oynamayı biliyorum sadece o kadar :D En azından build yaparken neye dikkat etmem gerekiyor? Onları bana söylerseniz biraz öğrenmiş olurum.
aga saldırı hızı kasıyorsan kritik biraz daha ön planda kalıyor (bence) zırh deşme kasıyorsan saldırı gücü ön plana çıkıyor can çalma kasıyorsan yağmalama iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...