LoL Cihaz Kısıtlaması Kaldırma yolları

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
arkadaşlar bir buçuk ay kadar önce 3. parti yazılımdan lolden ban yedim.Fakat herhangi 3. parti uygulama kullanmadım.Sc veya faremin makrosunu dahi kullanmıyordum.Tek kullandığım şey cslol'dü ama ondada oyunda bulunan skinleri kullanmıyordum.Ama herneyse.Bu cezayı yedikten 1 ay sonra attıgım ticketla öğrendim 120 günlük ban yediğimi.Bunu legal yada illegal şekilde nasıl kaldırabilirim?Spoofer diyecek arkadaşlar lütfen demesin şuan herhangi spoofer'a ayıracak bütçem yok.Yinede yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim!
ÖNEMLİ:ARKADAŞLAR AN İTİBARİ İLE BANIMI AÇTIM.NASIL AÇTIĞIMI DA BURAYA YAZIYORUM AMA DENEMESİ SİZE KALMIŞ.
1: pc bios sürümünü 2023'e çektim.
2: pcyi usb ile temiz formatladım.
3:aio runtimes kurdum.
4:amidewin otomatik değiştiriciyi çalıştırdım.
5:dmiedit'ten tüm serialleri değiştim.
6:bios ekranından secure boot ayarını kapattım.
7:bios'u son sürümden bir önceki sürüme güncelledim.
8: oyunu kurdum.
şimdilik sorun yok daha oyunu açalı yarım saat oldu olmadı.Maç falanda atmadım ama tüm antremanları vesaire yaptım.Yüksek ihtimalle birşeyleri eksik yaptım ama sonuç olarak banım açıldı gibi birşey oldu.Yarında buraya güncellemeyi atacagım ban yedimmi yemedimmi diye.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim!
düzenleme: 2 saat falan oldu toplam 5 tam gaz maçı attım hala tık yok.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tek çaresi PC uygunsa dual boot ile macOS kurup lol oynayabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
lol için spooferi 200 tlye yapıyorum bütcene uygundur umarım istersen konuma bakabilirsin aynı zamanda vouchlarıma

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
120 gün bekleyerek kaldıra bilirsin bütçen yoksa

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kral bu dediğin şeyin yapılışını daha detaylı öğrenebileceğim bir konu veya bir yer varmı?
Bu video da anlatıyor

Bende hwid yemiştim 3 ay önce falan yedikten sonra yaptım bunu sıkıntısız oynuyorum Windows da hwid banım olmasına rağmen macOS tarafında oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam en son birkaç ay önce lolde hile açtım ancak birşey değişmediyse lolde valodaki gibi tpm ve hvci check yok (bani tpme atsalar bile tpm kapali girebiliyosnuz) o yuzden pc ye format atın bios up down, +manual spoof atın(milyon kere anlatildi) bide ucden wh12 nin spooferini kullanın tertemiz