Üye
arkadaşlar bir buçuk ay kadar önce 3. parti yazılımdan lolden ban yedim.Fakat herhangi 3. parti uygulama kullanmadım.Sc veya faremin makrosunu dahi kullanmıyordum.Tek kullandığım şey cslol'dü ama ondada oyunda bulunan skinleri kullanmıyordum.Ama herneyse.Bu cezayı yedikten 1 ay sonra attıgım ticketla öğrendim 120 günlük ban yediğimi.Bunu legal yada illegal şekilde nasıl kaldırabilirim?Spoofer diyecek arkadaşlar lütfen demesin şuan herhangi spoofer'a ayıracak bütçem yok.Yinede yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim!
ÖNEMLİ:ARKADAŞLAR AN İTİBARİ İLE BANIMI AÇTIM.NASIL AÇTIĞIMI DA BURAYA YAZIYORUM AMA DENEMESİ SİZE KALMIŞ.
1: pc bios sürümünü 2023'e çektim.
2: pcyi usb ile temiz formatladım.
3:aio runtimes kurdum.
4:amidewin otomatik değiştiriciyi çalıştırdım.
5:dmiedit'ten tüm serialleri değiştim.
6:bios ekranından secure boot ayarını kapattım.
7:bios'u son sürümden bir önceki sürüme güncelledim.
8: oyunu kurdum.
şimdilik sorun yok daha oyunu açalı yarım saat oldu olmadı.Maç falanda atmadım ama tüm antremanları vesaire yaptım.Yüksek ihtimalle birşeyleri eksik yaptım ama sonuç olarak banım açıldı gibi birşey oldu.Yarında buraya güncellemeyi atacagım ban yedimmi yemedimmi diye.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim!
düzenleme: 2 saat falan oldu toplam 5 tam gaz maçı attım hala tık yok.
ÖNEMLİ:ARKADAŞLAR AN İTİBARİ İLE BANIMI AÇTIM.NASIL AÇTIĞIMI DA BURAYA YAZIYORUM AMA DENEMESİ SİZE KALMIŞ.
1: pc bios sürümünü 2023'e çektim.
2: pcyi usb ile temiz formatladım.
3:aio runtimes kurdum.
4:amidewin otomatik değiştiriciyi çalıştırdım.
5:dmiedit'ten tüm serialleri değiştim.
6:bios ekranından secure boot ayarını kapattım.
7:bios'u son sürümden bir önceki sürüme güncelledim.
8: oyunu kurdum.
şimdilik sorun yok daha oyunu açalı yarım saat oldu olmadı.Maç falanda atmadım ama tüm antremanları vesaire yaptım.Yüksek ihtimalle birşeyleri eksik yaptım ama sonuç olarak banım açıldı gibi birşey oldu.Yarında buraya güncellemeyi atacagım ban yedimmi yemedimmi diye.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim!
düzenleme: 2 saat falan oldu toplam 5 tam gaz maçı attım hala tık yok.
Son düzenleme: