LoL Clientini ingilizce yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
LoL clientini nasıl ingilizce yapabilirim? LeagueClientSettings'de Locale kısımını değiştirdim ama birşey olmadı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yereldisk c / riot games / league of legends klasörü içinden LeagueClient.exe'yi masaüstüne kısayol olarak at / sonra kısayola sağ tıkla özellikler de / ordan hedef bölümünün sonuna gelip 1 boşluk bırak ve bu kodu yapıştır (--locale=en_GB) sonra uygula de (not: oyuna o oluşturduğun kısayol ile girmen lazım aksi taktirde dilin değişmez)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yereldisk c / riot games / league of legends klasörü içinden LeagueClient.exe'yi masaüstüne kısayol olarak at / sonra kısayola sağ tıkla özellikler de / ordan hedef bölümünün sonuna gelip 1 boşluk bırak ve bu kodu yapıştır (--locale=en_GB) sonra uygula de (not: oyuna o oluşturduğun kısayol ile girmen lazım aksi taktirde dilin değişmez)
Dediğin şeyi yaptım oyun ingilizce oldu,bundan sonra oyuna girerken o kısayoldan mı girmem gerekiyor?

Birde kısayola sağ tıkladım görev çubuğuna ekle (normal lolü kaldırıp) tuşuna basacaktım,görev çubuğunda gözüküyor TR LoL ile benim oluşturduğum LeagueClient birleşmiş gibi.

Dediğin şeyi yaptım oyun ingilizce oldu,bundan sonra oyuna girerken o kısayoldan mı girmem gerekiyor?

Birde kısayola sağ tıkladım görev çubuğuna ekle (normal lolü kaldırıp) tuşuna basacaktım,görev çubuğunda gözüküyor TR LoL ile benim oluşturduğum LeagueClient birleşmiş gibi.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Demek istediğim şey bu,Görev çubuğundaki lole tıklayıp mı gireyim?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Demek istediğim şey bu,Görev çubuğundaki lole tıklayıp mı gireyim?
evet knk oluşturduğun kısayoldan gircen / görev çubuğundaki lole tıklayıp girme kısayoldan gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...