Valorant hesap banı hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
nasıl düzeltebilriim pc masaüstü ve asus bir kaç yol denedim olmadı spoofer bulamadım onsuz denedim olmadı mac adresini vb değiştirdim ama yok nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Dostum bu tarz oyunlar donanım kimliklerini yuasaklamakla kalmaz. Bu tarz oyunlar senin donanım kimliklerini yasaklarken bilgisyaar içerisinde CACHE (çerez) dosyalar oluşturur ve buradan yine senin yasaklanıp yasaklanmadığını kontrol ederler. Yani atyıorum senin C: klasörüne "blabla.wzxxw" diye bir dosya oluşturur (tamamen salladım dosya adı ve konum olarak) senin buradanda yasaklanıp yasaklanmadığını kontrol ederler. Woofer gibi genellikle ücretli yazılımlar bu dosyalarıda bilgisayarından temizleyerek seni tamamen arındırır. Bu nedenle kaliteli (tavsiyem woofer) bir spoofer alman gerekecek.

Ekstra olarak söylemek isterim ki senin yaptığın spoof işlemi belki gerçekten olmuştur ama ücretsiz (kıyıntırık) bir yazılım kullandıysan format atman gerekebilir CACHE dosyaların temizlenmesi için (oyunu silip yüklemen bu durumu değiştirmez).

Üye
1 HİZMET YILI
bende yasamıstım kanka destek at 4 ay sonra kaldırıyorlar

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
bende yasamıstım kanka destek at 4 ay sonra kaldırıyorlar
Kendi kendine ortalama 4 ay içerisinde kalkıyor. Destek bileti oluşturmaya gerek yok.

Kaynak:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

NOT: Açıklamasında "bilet gönder" olayı, eğer haksız bir durum veya yanlışlık için belirtilmiş. Eğer konu sahibi haksız bir yere yasaklama aldıysa tabikide bilet gönderebilir ama haklı bir yasakalama aldıysanız dil dökmeye hiç gerek yok yada spoofer :mum:

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Spoofer işe yaramazsa sadece açılmasını bekleyeceksin.. zamanında 2 kere üst üste haksız yere ban yemiştim sonra sinirlenip açıldığı gün hileyle ban yedim.

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bırak boşver 3 ay 4 ay değil 3 ayda kaldırırlar banını

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hwid banlıyken asla kalkmaz sadece cihaz banı 3 ay sonra kalkar yeni hesap açıp güçlendirmeye başlayabilirsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
3-4 aya ban kalkıyor diye biliyorum hiç uğraşmana gerek yok bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...