LoL çok az LP geliyor ve çok gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Elo hell e düşmüşsün geçmiş olsun :( tek yolu arka arkaya win alıp wr ini düzeltmen ve rank atlaman.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yeni sezonu bekle elo sıfırlanacaktır. O arada başka bir hesap açıp kasabilirsin :)

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer Çok Zorlanıyorum Demez İsen Gold İsen Gümüşe İn Tekrardan Kas Elo Hell Durumunu Kaldırır Direk

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ard arda ya da winin lose dan fazla olması lazım knk cok kaybetmişsin elohelle girmiştir çar ondan öyle .

eğer tek kazanamıyorsan bir arkadasından yardım iste yoksa çar mmr daha çok düşücek ve b*k olucak çar yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
mmr'ın fazlasıyla düşmüş kısacası elo hell de hesabın şuan da, bunun çözümü için çok sayıda win çok az sayıda lose alarak mmr'ını düzeltmen gerekiyor,ama yerinde olsam fresh bir hesapla başlardım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
elo hell diye bir şey var bro.. tek çözümü ya 20 maç win streak yapacaksın ya da yeni hesaba geçeceksin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
elo hell de olduğunu düşünüyorum kanka ya eloboosta ver ya da yeni bir hesap aç hiç uğraşma

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
elo hell denen boktan duruma girmişsin ya win streak yapacan ya da yeni hesaba geçiş yapıcan kanka tek çözüm bunlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Maç kazanınca 11-14 LP arası geliyor, 18-20 LP arası gidiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Hesap değiştiremem.
Knk onun çaresi yok hesabın elehell dediğimiz lanete düşmüş zamanla kendisi duzelil ama ben olsam yeni hesap açarim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kara liste diye birşey var brom genellikle cok afk kalan yada banlananlar giriyor o listeye sende orda olabilirsin zamanla düzeliyo diye biliyorum ama sen yine detaylı araştır

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hesap elo hell'e düşmüş dostum, bu rito senin olman gerektiği rankta olmadığını düşündüğünde oluyor seni seriden rank düşürmeye çalışıyor. Çıkartmayı deneyebilirsin ama genel olarak insanlar yeni hesap kasıyor. Çünkü elo hell'den çıkana kadar yeni hesap kasmak daha hızlı ve uğraşsız oluyor. Hesabına değer veriyorsan oynamaya devam et, iyi oynadıkça düzelecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eloyu çok aşaya düşürüp tekrar yükselmeye başlasan düzelme olabilir belki
Post automatically merged:

Eloyu çok aşaya düşürüp tekrar yükselmeye başlasan düzelme olabilir belki

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
elohell girmişsin kankam geçmiş olsun hayatta düzelmicek bişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...