LoL çoklu unranked hesaplar nasıl kasılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Lisans sistemi ve sanal bilgisayarları var. Kısacası her lisans 1 bot = 1 hesap
ekstra olarak bilgisayar sistemin iyiyse aynı anda 20-30 hesap falan kasabiliyorsun servere ihtiyacın olmuyor ram ve işlemci ön planda olmalı
Arkadaşın dediği gibi herşeyi detaylı olarak anlatmış zaten. Önceden çok vardı şu an halen var mı tam bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aslında alıp bu işe girişmek lazım cok fazla para dönüyor

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
VDS al botla yap bot zaten githubda bile duruyor VDS alamiyorsan eski kullanmadigin PCini acik birakmaya goz yumucaksin. Ben bizzat yaptim ugrasmamak icin INTRO oyun modunda oynayip kasiyor oto

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
VDS al botla yap bot zaten githubda bile duruyor VDS alamiyorsan eski kullanmadigin PCini acik birakmaya goz yumucaksin. Ben bizzat yaptim ugrasmamak icin INTRO oyun modunda oynayip kasiyor oto
paylaş bakalım github

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
en kolay bot moduna al onda oyna kasarsın hızlıca zaten istemeden

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Level botu var hocam sadece botlarla maç atılıyor sistem otomatikman yapıyo bunu

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu unranked hesap satıcıları nasıl kasıyor olabilir? Botla kastıklarını biliyorum, 700-800 hesap satıyorlar. Bunları normal bir bilgisayara açıp kasıyor olamazlar. Virtual PC gibi programlar ile mi kasıyorlar, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
kankam level botlarıyla kasılıyor die biliyorum yanlış olabilirm .

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu unranked hesap satıcıları nasıl kasıyor olabilir? Botla kastıklarını biliyorum, 700-800 hesap satıyorlar. Bunları normal bir bilgisayara açıp kasıyor olamazlar. Virtual PC gibi programlar ile mi kasıyorlar, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
vdsler üzerniden botla kasıyorlardır kanka

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum şöyle bir şey vardı bot açtığın hesap 1.1 gb ram kullanır virtual pcden. Windowsun kendi kullandığı ram olsun, arkadaki uygulamalar olsun 5 gb ram feda etsek ve bilgisayarın mevcut özelliği 32 gb ram desek 20-25 adet hesabı aynı anda kasıyorlar. Ortalama 4 günde aralıksız oynayınca 30 levele ulaşıyor hesaplar bu da 4 günde 20 hesap demek en basitinden. Ama bu işi gerçekten ticarete dökenler var onlar başka sunucu kiralıyorlar ve ordan da hesap kasmaya devam ediyorlar.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sanal pcler ile birden fazla lolbotu kullanarak yapay zekada kasıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bir vds sağlaycısı üzerinden sanal pc kiralayıp onun üzerinden level botuyla bir sürü hesap kasıyorlar aynı anda bir pc de 2-3 level botu açık oluyor yüksek ram sayesinde böylece kasılmış oluyor hesaplar sonra satışa sunuluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sanal makine alıyorlar ordan level botu ile tabi bazıları kendi pcsinden de kasıyordur ama çoğu sanal makine

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
level botları ile kasılıyor

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
evelyn bot diye bir bot var parayla satılıyo o botu alıp sanal pcden açıyolar tek seferde 15 20 hesap kasaabilen bir botdur kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...