Arkadaşın dediği gibi herşeyi detaylı olarak anlatmış zaten. Önceden çok vardı şu an halen var mı tam bilmiyorumLisans sistemi ve sanal bilgisayarları var. Kısacası her lisans 1 bot = 1 hesap
ekstra olarak bilgisayar sistemin iyiyse aynı anda 20-30 hesap falan kasabiliyorsun servere ihtiyacın olmuyor ram ve işlemci ön planda olmalı
paylaş bakalım githubVDS al botla yap bot zaten githubda bile duruyor VDS alamiyorsan eski kullanmadigin PCini acik birakmaya goz yumucaksin. Ben bizzat yaptim ugrasmamak icin INTRO oyun modunda oynayip kasiyor oto
kankam level botlarıyla kasılıyor die biliyorum yanlış olabilirm .Arkadaşlar bu unranked hesap satıcıları nasıl kasıyor olabilir? Botla kastıklarını biliyorum, 700-800 hesap satıyorlar. Bunları normal bir bilgisayara açıp kasıyor olamazlar. Virtual PC gibi programlar ile mi kasıyorlar, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
vdsler üzerniden botla kasıyorlardır kankaArkadaşlar bu unranked hesap satıcıları nasıl kasıyor olabilir? Botla kastıklarını biliyorum, 700-800 hesap satıyorlar. Bunları normal bir bilgisayara açıp kasıyor olamazlar. Virtual PC gibi programlar ile mi kasıyorlar, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
dost nasıl kasacağız ekleyeyim nereden ekleyeceksemKolay botlarla maç 4 dakikada bitoyr 1 saate 5 level kasarsın rahat hesap kasmak isteyen eklesin .
sanal makine alıyorlar ordan level botu ile tabi bazıları kendi pcsinden de kasıyordur ama çoğu sanal makineArkadaşlar bu unranked hesap satıcıları nasıl kasıyor olabilir? Botla kastıklarını biliyorum, 700-800 hesap satıyorlar. Bunları normal bir bilgisayara açıp kasıyor olamazlar. Virtual PC gibi programlar ile mi kasıyorlar, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?