Onaylı Üye
yani aslında bence scriptler olsun değişiklikler olsun bi çöküş var ama yinede lolü bitirmek hiç kolay değil.Lol artık bana göre bitmeye yakın gibi duruyor oyun mantığı çok değişti ve artık saçmaladılar neredeyse anime oyununa döndü oyuncu sayısı ve halihazırda oynayan çoğu kişi eskisi gibi tryhard oynamıyor ve anlık oyuncu sayısı geçmişe göre yarıdan fazla azalmış durumda. Siz ne düşünüyorsunuz bir efsanenin sonuna mı geldik
Kesinlikle sana katılıyorum önüne gelen herkes toxic kitle cıkıyor aram oynarken bileHocam lol cidden yeni yamalar ve toxic kitle yüzünden çoğu büyük yayıncı ve oyuncu tarafından bırakıldı yani çöküş döneminde denilebilir
Aslında bunu oyun arama ve bulma kısmından anlıyabilirsinizçökmek değilde bi zaman sonra sıkılıyor insanlar ara verip geri geliyolar bu gibi eski oyunlarda hep böyle oluyor
Kesinlike cokus donemınde ozellıkle tr sunucusu euw falan öyle degıl
Post automatically merged:
Kesinlikle sana katılıyorum önüne gelen herkes toxic kitle cıkıyor aram oynarken bile
Post automatically merged:
Aslında bunu oyun arama ve bulma kısmından anlıyabilirsiniz
Valorant çıktıktan sonra herkes oraya dönüş yapmaya basladı beni anladıgım kadarıyla.5 6 yıldır aynı muhabbet lol bitmez
Kesinlikle.Eskiden oyunda ne kadar kasarsan kas tek başına sırtlayamıyordun şimdi ki yeni itemler geldikten sonra işler baya değişti bir kişinin hatası yüzünden oyunu kaybetmek gerçekten adamı tilt ediyor ve sırf bu yüzden oyuncu sayısı baya bi azaldı diyebilirim
Lol 2013 2016 arası senelerinde cok tutmustu valorant artık onun yerini almaya calısıyor sanırısamBence insanların valoranta geçmesi için yapılmış olabilir biraz ara da vermiş olabilirler lol hakkın da olan şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?