Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eskiden güzeldi tat veriyordu oyunlar 40-45 dakika tryhard oynanıyordu ama yeni metada hypercarry bi şampiyon erken oyunda 4-5 kill aldığı zaman oyun bilgisi de yeterliyse o oyunu 20 dakikadan fazla oynatmaz
kanka cok fazla sey getırıyolar surekli kostum getirip duruyolar ve degişik degişik itemler getiriyolar eskisi kadar zor degıl artık lol çok sıkıcı olmaya basladı geri düşsen bıle baron + kadıme oyun alıyosun gibi gibi yani
Aga lol coküş dönemindemi bilmiyorum ama lol nedense bu 1 aydır sunucuları zar zor calişiyor başka oyunlarda 30 ms alırken lolde 100 - 150 arasi aliyorum ve diger bi sorun olarak destek taleplere bakmıyolar nerdeyse
Bence çöküş dönemine çoktan girdi bunu da oyun içi ve güncellemelerde anlayabiliriz abartı abartı şampiyonlar sürekli artan sorunlar ve insanların oyundan soğuyup bırakması çevremize bakarak da bunu anlayabiliriz arkadaşlar ben zaman gecirmelik 2-3 günde bir oynuyorum başka da yok bence çöküşte yani.