C de böyle bir klasör olur bunun içinemerhabalar, WSReborn configi yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim acaba
dostum açılmıyor ki hackcenter dan ismim yanında olana basıp indirip açıyorum hileyi indiriyorum sonra oyundan atıyo yeniden bağlan diyorum hile gelmiyorC Klasörüne Girdiğinde Büyük İhtimal WsReborn Yazar Orda Yoksa Kendin Aç Hile Otomatik Algılar
c diskinden WsReborn a gir kanka orada mevcut olması gerekliscrip açamıyorum konu açma hakkım bittiği için açamadım ve config atmak istediğimde atabileceğim bir dosya yok birisi yardımcı olabilirmi dc den ekran açıp göstereyim sizde söyleseniz wsborn diye bir dosya gelmiyor yani
yok kankam yok orda işte şuan hileyi tekrar açtım oyun dontu attı yeniden bağlandım c de wsreborn yok dc den ekran vereyim anlayan birine bakalım dc id# bıraksın ekleyimc diskinden WsReborn a gir kanka orada mevcut olması gerekli
o zaman bilmiyorum aga şu an dc de gelememyok kankam yok orda işte şuan hileyi tekrar açtım oyun dontu attı yeniden bağlandım c de wsreborn yok dc den ekran vereyim anlayan birine bakalım dc id# bıraksın ekleyim
Önce configi atmadan once antreman moduna gir entere bas sonra kapat , kapattiktan sonra c diskina wsreborn klasoru gelecek onun icine gir confige tıkla ve oraya atmerhabalar, WSReborn configi yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim acaba