Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL dakika 14'e kadar ejder mi yoksa alamet mi alınmalı?
Vadinin Alameti early game için çok iyi. Ejderler stacklendiğinde late gamede iş yapıyor.
Pro maçlarda genelde Vadi erken oyunda önceliktir. Ama rakibin vadi alametinin olduğu tarafta baskı kurduysa ve risk almak istemiyorsan ejder alınabilir
Dk8 de alamet alıyorum gnelde daha sonra base atıp dragon tarafına gidiyorum düşük eloda oynuyorsanız genelde dk8de kimse gelmiyor alamete ve iyi gold veriyor
Bana göre ejderha alım zamanı genellikle takım stratejisine ve oyunun gidişine bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak takımının gücüne ve düşman takımının gücüne bağlı olarak ejderha alımını düşünmelisin. Eğer takımın güçlü ise ve düşman takımı zayıf durumdaysa ejderhayı almak için bir fırsatın olabilir. Ejderha avantajlarından biri olan stat bonusları takımına avantaj sağlayabilir. Ancak düşman takımı güçlü ise veya takımının durumu düşükse erken bir ejderha alımı riskli olabilir. Erken ejderha alımı, düşman takımının saldırısına maruz kalmak ve avantaj kaybetmek anlamına gelebilir. Bu nedenle ejderha alımına karar vermeden önce haritada olan biteni ve takımının durumunu değerlendirmen önemlidir. Takımının koordinasyonu, can ve yetenek vb. durumu gibi faktörleri göz önünde bulundurarak ejderha alımının oyunun için uygun bir hamle olup olmadığını değerlendirmelisin. Oyunun belirli bir dakikasına odaklanmak yerine genel stratejinize bağlı olarak ejderha alımını değerlendirmen daha etkili olacaktır(sen bilirsin).