Lol de ne gibi değişiklikler olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Acho que deveriam mudar tudo, jogar sem roteiro não tem mais graça. O jogo só gera raiva hahaha

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
ndense oyuna yeni özellikler getirilimiyor mesela sesli sohbet tarzı neden böyle anlamadım.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yeni dereceli sistemi bozuk çoğu kişi olmaması gerektiği yerde mesela gümüş oyuncuı bilgisine sahip biri altında elmas oyun bilgisine sahip biride altında gibi elo stuck sorunları var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
katarina samira gibi ağır snowball olan şampiyonların bukadar ağır snowball olması engellenmeli ve suikastçi rolünün adc rolünün counterı olmasına rağmen 13 0 bir adc yi 3 0 2 bir suikastçinin tekleyememesi lazım butarz güncellemeler oyundaki ff verilme oranını düşürüp oyuncuların oyunu daha ciddiye almasını sağlayabilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Yıllardır tek istediğim şey 5 kişinin oyun içinden sesli sohpet olursa daha iyi olurdu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yeni dereceli sistemi bozuk çoğu kişi olmaması gerektiği yerde mesela gümüş oyuncuı bilgisine sahip biri altında elmas oyun bilgisine sahip biride altında gibi elo stuck sorunları var
aga derecelide thresh oynuyorum millet feneri almayı bilmiyo feneri. adam ölüyo sonra yazıyo fenere click atıyorum almıyo yada 2 kişi varken almaması gereken kişi alıyo, kurtulması gereken mf var orda feneri atıyorum takımdaki kayn gidip alıyo duvardan geçemiyomuş gibi butarz nedenlerden bronzda takılı kaldım

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence çok fazla değişiklik yapılmadan çok fazla güncelleme yapılmadan aynı yapıda ilerlemesi gerkiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Stack saçmalığı kaldırılmalı, yeni çar getirmektense eski çarlara ve kostümlerine rework atılmalı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İtem seçeneği çok az ejderler pek işe yaramıyor ejderin en azından takımdaki herkese 25er veya 50er gold gibi küçük paralar kazandırıp teşvik edilmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bazı hero bozup duruyorlar buna bi son verilmsi lazım bence yumi bozdular gibi diyer hero larda bozcak lar :(

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Oyunun dengesi bozuldu ve çok basitleştir. Karakterlere baştan sona damage reworkleri gelmeli, yeni oyun modları ve haritalar gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...