Lol de rp hileleri var mı yada bedava rp kazanabilir miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir arkadaşım "2048 oyunu oynadıkça para gibi bişey geliyor sende onun ile rp alabiliyorsun" demişti. Bende denemek için indirdim fakat oyun bir zaman sonra tıkandı hiçbir şekilde ilerleyemedim. Bildiğiniz rp kazandırıcak uygulama veya site varsa önerir misiniz?

Odin Borson
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hile yok ama sanırım biraz uğraşla kazanabileceğin yerler olabilir

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İsim vermek yasak olabilir ama o hile değil bir tane program oyun oynadıkça Program Kendi parasından veriyor o para ile RP Alıyor

Dm den atayım

Ek olarak RP Hilesi diye bişey yoktur buna inanmayınız Online Oyun Ve Gerçek birim para ile alınabilen bir Oyun parası o yüzden hilesi yoktur

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok araştırdım da bulamadım. Henüz bir şey bulabildiniz mi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Cloud based bir sistem olduğundan sistemi hacklemeden öyle rp vs alamazsınız

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka cc ile yapabilirsin ama riskli.bundan bilmem kaç sene önce ben 15k rp çekmiştim,tabii hesap max 2 gün sonra banlanıyor

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kesinlikle rp hilesi olamaz yapmayın hesabınız gider
ancak
site görevleri yapıp rp kodları alabileceğiniz siteler mevcuttur

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yan çarlarına tanesi 7 tl den amazon prime çekip her ay gelen rp leri biriktirebilirsin 6450 rp 70 tl civarına geliyor sonra o hesaptaki rp lerle main çarına hediye gönderebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
malesef öyle bir şey yok, yani rp hilesi tarzında bir şey yok.
genelde kuruluşlar kâr amacı gütmek için kurdukları için böyle sistemleri, mümkün olmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Rp hilesi yok. Çekilişlere katılabilirsin. Bir ara uygulamalar vardı ancak hatırımda değil kazandıran uygulamaları araştırırsan bulabilirsin.

~$ iOS Modder
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sunucu tarafli oyunlarda kolay kolay coin hileleri olmaz. Trojan yemek istemiyorsan her rp hilesi diye yayimlanan programlari yada uygulamalari kullanma.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bir arkadaşım "2048 oyunu oynadıkça para gibi bişey geliyor sende onun ile rp alabiliyorsun" demişti. Bende denemek için indirdim fakat oyun bir zaman sonra tıkandı hiçbir şekilde ilerleyemedim. Bildiğiniz rp kazandırıcak uygulama veya site varsa önerir misiniz?
Bü tür oyunlarda %100 eminimki hilesi olması imkansız internet ortamında faturalı bir şekilde satışı olan oyun içi paralar hile yoluyla kazanılamaz imkansız yaparım diyenlerede inanma gübenme çünkü hesabın elinden gider

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Buffpoints isimli internet sitesinden kolayca oyun oynarak puan kazanabilir ve bu puanlarıda rp ye çevirebilirsin internette bir sürü videosu var araştırırsan

1
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
survey veya görev tarzı şeyler yapınca rp kazanabiliyordun diye biliyorum veya şuan insanlar twitch prime muabbetini yapıyorlar bedava kostüm felan alıyorlar gelen kutudan

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Dostum Rp hilesi diğe birşey yok lakin bazı onaylı programlar var internetten araştırıp bulabilirsin bunlar oyun oynamak veya belirli vs leri kazananlara rp veriyorlar bu şekilde kasabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yan çarlarına tanesi 7 tl den amazon prime çekip her ay gelen rp leri biriktirebilirsin 6450 rp 70 tl civarına geliyor sonra o hesaptaki rp lerle main çarına hediye gönderebilirsin.
Kral sen bu kafayı başka işe yorsan off fena

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...