Hocam Hile Yoktur Fakat Kabasakal Platformunda Yayıncı Çekilişleri Oluyor Ordan Rp Çekilişlerine Ücretsiz Şekilde KatılabilirsinBir arkadaşım "2048 oyunu oynadıkça para gibi bişey geliyor sende onun ile rp alabiliyorsun" demişti. Bende denemek için indirdim fakat oyun bir zaman sonra tıkandı hiçbir şekilde ilerleyemedim. Bildiğiniz rp kazandırıcak uygulama veya site varsa önerir misiniz?
Türkiye be aga bura kafayı yorsan ne herhangi bir işeKral sen bu kafayı başka işe yorsan off fena
lan yanlış yere yazmışınwolftu hilesi nezaman güncellenir
herkes buffpoints öneriyor iyi bir uygulama gibi deneyeceğim teşekkür ederimLol valorant vebenzeri internet üzerinden kart ile sanal alışveriş yapabildiğin bir ortamda sunuculara bedavadan kendine para gönderemezsin ben bu güne kadar bunun bir uygulama ile yapılmasının imkansız oldugunu düşünüyorum fakat buff points adlı uygulama ile oyunda zamanını ayırarak belki para vermeden 1 ay içerisinde alabilirsin istediğini
Önemli değil dostum iyi forumlar hayırlı akşamlarlan yanlış yere yazmışın
Post automatically merged:
herkes buffpoints öneriyor iyi bir uygulama gibi deneyeceğim teşekkür ederim
bana da dm'den atar mısın hocam merak ettimİsim vermek yasak olabilir ama o hile değil bir tane program oyun oynadıkça Program Kendi parasından veriyor o para ile RP Alıyor
Dm den atayım
Ek olarak RP Hilesi diye bişey yoktur buna inanmayınız Online Oyun Ve Gerçek birim para ile alınabilen bir Oyun parası o yüzden hilesi yoktur