Lol de rp hileleri var mı yada bedava rp kazanabilir miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sunucuya bağlı olduğu için sunucuyu hacklemen lazım :) oda imkansız gibi birşey

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bir arkadaşım "2048 oyunu oynadıkça para gibi bişey geliyor sende onun ile rp alabiliyorsun" demişti. Bende denemek için indirdim fakat oyun bir zaman sonra tıkandı hiçbir şekilde ilerleyemedim. Bildiğiniz rp kazandırıcak uygulama veya site varsa önerir misiniz?
Hocam Hile Yoktur Fakat Kabasakal Platformunda Yayıncı Çekilişleri Oluyor Ordan Rp Çekilişlerine Ücretsiz Şekilde Katılabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
RP hilesi diye bişey yok olmaz ama bazı sitelerden oyun oynayarak alabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Lol valorant vebenzeri internet üzerinden kart ile sanal alışveriş yapabildiğin bir ortamda sunuculara bedavadan kendine para gönderemezsin ben bu güne kadar bunun bir uygulama ile yapılmasının imkansız oldugunu düşünüyorum fakat buff points adlı uygulama ile oyunda zamanını ayırarak belki para vermeden 1 ay içerisinde alabilirsin istediğini

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
wolftu hilesi nezaman güncellenir
lan yanlış yere yazmışın
Post automatically merged:

Lol valorant vebenzeri internet üzerinden kart ile sanal alışveriş yapabildiğin bir ortamda sunuculara bedavadan kendine para gönderemezsin ben bu güne kadar bunun bir uygulama ile yapılmasının imkansız oldugunu düşünüyorum fakat buff points adlı uygulama ile oyunda zamanını ayırarak belki para vermeden 1 ay içerisinde alabilirsin istediğini
herkes buffpoints öneriyor iyi bir uygulama gibi deneyeceğim teşekkür ederim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şahsen bildiğim rp hilesi yoktur olamazda anca alternatif programlarda emek verdirip puan kastırıp o puanı istediğin platformda harcayabileceğin sistemler var anca onlarla alabilirsin o da emek vermek gerekli tabiki öyle id şifre veriyim rp gelsin gibi uygulamalara asla güvenmeyin zaten

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sunucu tabanlı bi oyun yani rp hilesi yok oyunda

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
rp hilesi yok olsa bile sadece sende gözükür

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gerçek zamanlı oyunlarda bu tarz hile korumaları cok ıyı olur

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İsim vermek yasak olabilir ama o hile değil bir tane program oyun oynadıkça Program Kendi parasından veriyor o para ile RP Alıyor

Dm den atayım

Ek olarak RP Hilesi diye bişey yoktur buna inanmayınız Online Oyun Ve Gerçek birim para ile alınabilen bir Oyun parası o yüzden hilesi yoktur
bana da dm'den atar mısın hocam merak ettim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Rp hilesi diye bişey olduğunu düşünmüyorum ama kazanma yolları olabilir

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
rp hilesi diye bişey henüz yok lol skin kullanabilirsin rp hilesi yerine bazen çok araştırırsan turnuvalar oluyo kazananlara rp veriyolar ama bunun için bilgi isterlerse verme kodla veriyolar zaten

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Rp hilesi yok ucuza rp alabiliceğin siteler var bide forumda kendine kostüm göndermeyle ilgili bir yazı var aratıp bul onu yapabilirsin başka hesaplardan kendine kostum gönderme

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
rp hilesi diye bir şey yoktur bu tür oyun içi para birimleri oyunun sunucusunda tutulur kullanıcı taraflı müdahale edilemez.

rp elde etmek içinse referanslı, oynadıkça kazandıran sistemler mevcut hatta internette tonlarcası var zamanı olan uğraşıp alıyor.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bir aralar kaçak rp olayı vardı 50k rpyi 70 tl ye almıştım :D sonradan kapandı sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...