bir demir elo olarak söylemek isterim ki 5 para etmez bence anca böyle onunla alakalı video falan çekmek isteyen yada zevkine smurflemek isteyen oluras ona satabilirsin. gerçi çok fazla bulunmadığı için değerlide sayılabilir.
ARKADAŞ KENDİSİ EMEK VERİP KASMAK İSTEDİ ONA SATTIM. İYİ PARA ETTİ İÇERİSİ DOLU OLDUĞU İÇİN.bir demir elo olarak söylemek isterim ki 5 para etmez bence anca böyle onunla alakalı video falan çekmek isteyen yada zevkine smurflemek isteyen oluras ona satabilirsin. gerçi çok fazla bulunmadığı için değerlide sayılabilir.
LİGE GÖRE TABİ BRONZ İLE ELMAS ARASINDA ÇOK FARK VARDIR. BENİM GÖRÜŞÜM ZATEN ADAM BRONZSA ELMAS LİGİ ALSIN BRONZ OLACAK BRONZ ALAN ELMAS İLLAKİ YÜKLESELECEK. AMA BENİM GÖRÜŞÜM İÇİN BOŞ ELMAS HESAP TA DEĞERSİZ BENİM İÇİNknk zaten genellikle lige falan bakıyolar
tam tersi dostum çok fazla kişi alıyor smurf kasmak için eğlenmek için falandemir hesap kimse almaz 100tl ye gider
Allah yardımcısı olsun kanka ben ne zaman çıkarım diye dua ediyorumARKADAŞ KENDİSİ EMEK VERİP KASMAK İSTEDİ ONA SATTIM. İYİ PARA ETTİ İÇERİSİ DOLU OLDUĞU İÇİN.
çokta para etmez zaten knk100 tl falan gider skin yoksa
knk o kadarda az'a verilmez ya bendende 50 tl yeter15 tl oynar benden
içinde 600 küsür rp 90 dan fazla skin 3000 den fazla t. öz 90 ihtişamlı öz 15 tl edecek ha ? komik olma o paraya bir kutu kola iç15 tl oynar benden
başlıkta yazıyor içinde ne olduğukanka içindeki kostümlere herolara bağlı kaç tane açık gibi yoksa 10 tl
maili var kanka . zaten içi dolu hesanın boş değil. neredeyse 10 yıllık hesap 6-7 yıl düzgü oynandı. 900 tl ye devrettimmaili varsa bi 50-60 en fazla 100 tl satabilirsin , eğer mail yoksa max 20 tl
niye alamıylarki knkhesap satın almak yasak kanka demir 1 hesap kimse almaz zaten
knk en az gol plat hesap para ederŞu sıralar lol hesap piyasası epey düştü, ligi de biraz düşük en azından ligi gold plata yükseltebilirsen ederi çok artacaktır bu skin ve şampiyonlarla
bu arkadaşın dediği yanlış bir şey bazıları bile bile düşük rank alıyor ya fun acc olarak kullanıyor ya da dereceli spamlayıp yüksek wr ile yüksek ranklara cıkıyor diye biliyorumKanka kimse satın almaz demir hesabu ama bi 10 tl eder