LOL den geçici ban yedim ancak geçmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1-2 ay önce böyle geçiçi bir ban yemiştim oyuna girdiğimde 10 chatlik bir ban yediğimi söylüyor kalıcı bir şey ya da oyuna girmemi engelleyen bir şey değil sadece ödüllerden vb faydalanmıyorum orda da yazmışlar

Adsız.png
ancak bu uyarıyı geçip oyuna devam etmek istediğimde bu ekranda kalıyor
1656592146361.png
riota ticket attım cevap bekliyorum sizce neden böyle oluyor ?

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Lol tamir edip bide öyle dene düzelebilir düzelmezsede ticket cevabını bekle

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bana da olmuştu ticket attım sistemsel bir sorun olduğu söylendi

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Daha önce ben de sohbet banı yemiştim 10 maça girdikten sonra geçiyor bu istemcinin açılmamasının banınla ilgisi yok endişelenme Riot ticket'ına cevap verip sorunu halledecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ticket at kanka ticket atınca yardımcı oluyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bence client ile ilgili bir sorun ya onarma yada kaldırıp tekrardan kurma ile düzelecek birşey

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Arkadaşların söyledikleri mantıklı gibi gözükse de ne client ile ne Riot ile ne de farklı bir konu başlığı ile ilgisi YOK.

Bu durum tamamen kullanıcı değerlendirmesi ile ilgili.
Şöyle daha açıklayıcı olacaktır;

WHAT HAPPENS IF I GET SUSPENDED AGAIN?​

Depending on what your suspension was for, you might get another time-locked suspension, or your account is at extreme risk of getting permabanned. Use the duration of your suspension to reflect on your actions and take appropriate steps to ensure you are not suspended again in the future, which could result in the permanent banning of your account!

Bu Riot Games'in Resmi Web Sitesinde yayınladığı bir içerik.

Türkçe olarak anlaman gerekirse;

Askıya alma nedeninize bağlı olarak, herhangi başka bir zamanda tamamı ile askıya alınabilirsiniz veya hesabınızın kalıcı olarak yasaklanma riski çok yüksektir. Eylemlerinizi yansıtmak için askıya alma sürenizi kullanın ve gelecekte hesabınızın kalıcı olarak yasaklanmasıyla sonuçlanabilecek şekilde yeniden askıya alınmamanızı sağlamak için uygun adımları atın !

Hesaplar bazen 10 gün chat ban yiyebilir ancak akabinde tekrar incelenerek aktif kalıcı uzaklaştırma verilebilir. Bu gibi durumlar daha önce yediğin uzaklaştırmalardan kaynaklanabilir. Ne yazık ki yapabileceğin hiçbir şey yok, hesap uzaklaştırılmış.

Daha sakin ve güzel oyunlar geçirmeni diliyorum.
İyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ya client sorunlu yada toxiclik yaptığından dolayı chat banın hesap askıya alınma sorunundan olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...