Onaylı Üye
İlk başlarda gayet iyiydi, atıyorum 28 verip 22 kırıyordu ama bu sıralar 21-22 puan verip 26 civarında kırmaya başlıyor. Win rate oranımda kötü değil, sebebi nedir?
Moderatörün son düzenlenenleri:
bu sene bunu değiştirdiklerini duymuştum geçmiş senelerde evet bahsettiğiniz şekildeydi fakat 2 hesabım var kız arkadaşım birinde ben oynuyorum pre girdiğimizde win alıyoruz genelde fakat kendi ana hesabımla oynadığım süreçte lp 40-45 aralığında geliyor kız arkadaşımla oynadığım hesapta 26 gold eloda 40 45 olmasının sebebini bilmiyorumdostum gizli mmrına bağlı + olarak lig yükseldikçe lp oranları değişiyor daha zor çıkılsın diye demir 3 de 50 lp alır 10 kaybedersin ama gold 2 de 25 gelir 28 gider gibi düşün lig arttıkça lp oranı değişir
sanmıyorum çünkü son 35 maç win script ile kastığım fresh hesapta ve şuanda 35-40 lp aşşağısı gelmiyorard arda mac kazanırsan bir süre sonra boostladığın icin düşürür lp yi
Kazanma kaybetme oranından olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü Zaferler: 64 Kayıplar: 47ne kadar maç kazanırsan o kadar artıyor ne kadar kaybedersen o kadar düşüyor riot artık kazanmana bağlı olarak yaptı bildiğim kadarı ile bunun ile ilgili başka bir konu daha açılmıştı isterseniz biraz konularda gezinin detaylı açıklamalar yapılmıştı orada
emin misin dostum %89 winrateim var 29 lp geliyor fresh hesap gold 1 56 küsür lpbu sene bunu değiştirdiklerini duymuştum geçmiş senelerde evet bahsettiğiniz şekildeydi fakat 2 hesabım var kız arkadaşım birinde ben oynuyorum pre girdiğimizde win alıyoruz genelde fakat kendi ana hesabımla oynadığım süreçte lp 40-45 aralığında geliyor kız arkadaşımla oynadığım hesapta 26 gold eloda 40 45 olmasının sebebi winrate in yüksek olması
emin misin dostum %89 winrateim var 29 lp geliyor fresh hesap gold 1 56 küsür lp![]()
Kazanma kaybetme oranından olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü Zaferler: 64 Kayıplar: 47
Ligden dolayı desen çok yüksek değil plat 3 yaani bilemedim