LoL dereceli oyunda botlarla eşleşmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhabalar, yaklaşık 1 aydır script kullanıyorum ve kullanmaya basladiktan sonra sebebini asla asla bulamadigim bir sorunla karsilastim. Ranked oyuna giriyorum, karsima tryhard botlar geliyor. Elolar dusuk olmasina ragmen silver gold elo script ile oynuyorum. Karsimdaki adam Master gibi hatsiz oyun oynuyor, mac gecmislerinden oyunlarina bakiyorum 300 gun oyuna girmemis.

Oyuna gelenlerin cogu +200 lv, adamlar hangi oyuna girersem gireyim bot olmadiklarini tehdit etmek icin all chatten yaziyorum ve hic biri cevap vermiyor yani atiyorum karsida Darius, Yasuo, Veigar falan var diyelim. Onlara all chatten Darius, Yasuo falan yazssam bile cevap yok. Bir kac kisiye sordum, sacmalama boyle bir sey olmaz diyorlar ama bot olduklarina o kadar eminim ki anlasiliyor. Biri beni bu dertten kurtarsin, silver eloda master gameplayler oluyor. Sadece 1 el degil, ne zaman oynasam ayni sey.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Mesajına cevap vermedi diye bot mu oluyor? Herkes mesajına cevap vermek zorunda değil.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
300 gün sonra oyuna girmek baya şüpheli ve mantıksız ama yani chate bir şey yazmıyor diye bot olacak değil adam try hardsa zaten sustur all yapar veya sadece cevap vermek istemedi

Üye
3 HİZMET YILI
bot olduklarını düşünmüyorum ben script kullanmıyorum yine 1 2 yıl oyuna girmeyip maçıma gelenler oluyo tabi anlattığınkiyle tek fark iyi oynamıyolar ve benim takımımdalar .d

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
rankeda bot giriceğini zannetmiyorum büyük ihtimal tüm sohbetler seçeneği kapalıdır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhabalar, yaklaşık 1 aydır script kullanıyorum ve kullanmaya basladiktan sonra sebebini asla asla bulamadigim bir sorunla karsilastim. Ranked oyuna giriyorum, karsima tryhard botlar geliyor. Elolar dusuk olmasina ragmen silver gold elo script ile oynuyorum. Karsimdaki adam Master gibi hatsiz oyun oynuyor, mac gecmislerinden oyunlarina bakiyorum 300 gun oyuna girmemis.

Oyuna gelenlerin cogu +200 lv, adamlar hangi oyuna girersem gireyim bot olmadiklarini tehdit etmek icin all chatten yaziyorum ve hic biri cevap vermiyor yani atiyorum karsida Darius, Yasuo, Veigar falan var diyelim. Onlara all chatten Darius, Yasuo falan yazssam bile cevap yok. Bir kac kisiye sordum, sacmalama boyle bir sey olmaz diyorlar ama bot olduklarina o kadar eminim ki anlasiliyor. Biri beni bu dertten kurtarsin, silver eloda master gameplayler oluyor. Sadece 1 el degil, ne zaman oynasam ayni sey.
bazı adamlar varki oyuna full focus full odak ondan cevap veren yok feedle nasıl cevap verir

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Cevap vermiyorum Oyuna odaklanıyorum aslında odağı bozan şey sohbet, dostum, her insan sana cevap vermek zorunda değil.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
adamları öldürdükten sonra :)) falan at shaco oyna basitsiniz falan yaz sonra git bilerek öl sinirden kafasına sıkacak tilt olmuş biri ez falan yazar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kanka sc olduğun için smurflüğün belli olur adam sana smurf atar eder ve master adam all chati fazla kullanmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bende uzun süredir scriptli oynadım ama dediğin gibi bişeyle karşılaşmadım karşınada smurflar gelip sustur all atıyorlardır bence.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oynadığın maçları indirip maç tekrarlarını izle karşı takım birbirine ping atmış mı diye bence söylediğin şey mümkün değil

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka gold eloda smurf coklugu fazlalıgından olabilir ve adam try hard oynayabilir bunun icin bot olmasına gerek yok

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Nickini yaz kanka ben açıklama yaparım sana öyle bi exploit vardı bakalım sendeki de o mu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende sustur all yapıp oynuyorum ama bot değilim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bot oldugunu sanmıyom ama onlar kimseye cevap vermekle sorumlu deyil 300 gün oyuna girmemiş olması ayrı bikonu botta olabilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Knk bot gelmez bence aşırı şaçma bende bazen lol chati kullanmıyorum belki oyun smurf atıyordur

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka mesaj atmayan herkes botsa o zaman bende botum :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

Karşına gelenler bahsettiğin gibi bot değil sadece lolde hızlı bir şekilde yükseldiğin için mmr ın artıyor ve smurf hesaplar ile oyun oynamaya başlıyorsun.Bunlarda ya eloboost yapan insanlar ya da adı üstünde smurf olduğu için iyi oynuyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka bot gelmesi imkansız birşey belki küçük çoçukdur yani o yuzden cevap vermemiştir bot gelemz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...