Hayır kendin yapıyorsan olmaz fakat sen bir eklenti ile kullanıyorsan o zaman ban yersinarkadaşlar sprict ile lol oynuyorum dodge ve evade kapalı elimle dodge yapıyorum ama elimle yanlışıkla çok iyi dodgeler atıyorum istemeden bu beni banlatır mı
Hayır kendin yapıyorsan olmaz fakat sen bir eklenti ile kullanıyorsan o zaman ban yersinarkadaşlar sprict ile lol oynuyorum dodge ve evade kapalı elimle dodge yapıyorum ama elimle yanlışıkla çok iyi dodgeler atıyorum istemeden bu beni banlatır mı
kanka 10 ay olacak lole başladığımdan beri 1 kere ezvade dodge kapatmadımarkadaşlar sprict ile lol oynuyorum dodge ve evade kapalı elimle dodge yapıyorum ama elimle yanlışıkla çok iyi dodgeler atıyorum istemeden bu beni banlatır mı
arkadaş yalan söleme onaylı üye olmamışsınuzun zamandır her özelliği açıp oynuyorum ben ban yemedim hiç
script açtıysan o hesapta baştan sıkıntı ve çok report yersen banlatır yinede bu aralar lol bakmıyo hilelere ban wavelere dikkat etarkadaşlar sprict ile lol oynuyorum dodge ve evade kapalı elimle dodge yapıyorum ama elimle yanlışıkla çok iyi dodgeler atıyorum istemeden bu beni banlatır mı