Satıldı [LOL] 🟢 Dortware - League of Legends Undetected Hanbot Bypass 🟢

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhabalar Sevgili MemoryHackers Ailesi!

:dcsv_payment:
Ödeme Yöntemleri
:dcsv_payment:

PAYPAL

:dcsv_shop:
7-day key:8 USD
30 -day key: 15 USD

BINANCE/KRIPTO
7-day key:8 USD
30 -day key: 15 USD

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ürünümüz olan Astolfo adlı Hanbot Bypassımızı tanıtacağım,

:yazı:

Ürünümüz, Hanbot'u League of Legends'in anti-cheat sistemleri tarafından algılanmasını önler. Yani Hanbot'u algılanamaz hale getirir.

Yaklaşık 7 Aydır UNDETECTED

Ek olarak, Loader'da bazı ekstra özellikler sunuyoruz. Bunlar:
  • Log Temizleyici
  • Otomatik Kabul
  • Discord RPC (Durum)
  • Salon Açığa Çıkarma (Yakında Eklenecek)

Ayrıca, tüm kurulum işlemlerinizde size yardımcı oluyoruz.

:resim:

12121.jpg

Loader'ın Görüntüleri ;

1711211933891.png

1711212050611.png

1711212094982.png

1711212016203.png

1711212075211.png

:video:

Hanbot ile çekilmiş kliplerdir bizzat bana aittir ayrıca yeni klipler eklenecektir.

Discord'dan iletişim için :

cresiana

Ekli dosyalar

• 1711212070530.png
    1711212070530.png
    8.2 KB · Görüntüleme: 178
Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
aktif olarak kullanıyorum, bir çok ürün kullandim bu kadar kalitelisini kullanmamıştım güvenilir ilgili satıcı +rep

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
1-2 senedir toir kullanıyordum, bir süredir bunu kullanıyorum resmen çağ atladım.şampiyon havuzu çok geniş ve toire göre orbwalker,evade özellikleri çok gelişmiş. satıcı arkadaşlar da discorddan en ufak problemimize anlık yardımcı olup çözüyor. çok memnunum herkese öneririm...

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Güzel Yorumlar için Teşekkür ederim :kisswink:

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bilgilendirme 0 Mesaj olanlar son 1 aydır kullanmakta discord oluşturduğumuzdan beri kullanıcılar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Güvenilir aktif olarak kullanıyorum toir ve rtx deneyimledim hanbot yanlarından geçemez adminler modlar cok ilgili en ufak sorununuzu cözüyorlar kurulum ve satın alımında yardımcı oluyorlar özetlemek gerekirse cok kaliteli bir hile

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Güvenilir aktif olarak kullanıyorum toir ve rtx deneyimledim hanbot yanlarından geçemez adminler modlar cok ilgili en ufak sorununuzu cözüyorlar kurulum ve satın alımında yardımcı oluyorlar özetlemek gerekirse cok kaliteli bir hile
hile değil bypass @Cresiana vanguarddan sonra ki ömrünüz ne olacak 1 aylık almak kumar olur nisan başı vanguard gelecek deniliyor

Üye
2 HİZMET YILI
İlk başta çekilişte kazandım sonradan para vererek aldım, gerçekten kaliteli ve güvenilir. Satış işlemi 5 dakika içerisinde gerçekleşiyor ve piyasadaki %90 95 scriptten daha iyi.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
başarılı bir çalışma olmuş piyasada türk yapımı bypass yoktu, elinize sağlık.

Üye
2 HİZMET YILI
hile değil bypass @Cresiana vanguarddan sonra ki ömrünüz ne olacak 1 aylık almak kumar olur nisan başı vanguard gelecek deniliyor
Vaunguard geldikten sonra bence tam tersi olacak. Sadece biz ve diğer private üreticiler kalacaktır ( Vaunguard PBE ve Filipinler sunucusuna geldi ayrıca). Ayrıca internal çalışan bir dosyayı external olarak kendi sunucularımızda çalıştırıp kendi orbwalker evade vb... geliştirmelerimizi ekleyip hanbotun crashlerini fixlememiz bypass'tan daha öte bir durum bence.
Ama haklısın bypass demekte yarar var :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Vaunguard geldikten sonra bence tam tersi olacak. Sadece biz ve diğer private üreticiler kalacaktır ( Vaunguard PBE ve Filipinler sunucusuna geldi ayrıca). Ayrıca internal çalışan bir dosyayı external olarak kendi sunucularımızda çalıştırıp kendi orbwalker evade vb... geliştirmelerimizi ekleyip hanbotun crashlerini fixlememiz bypass'tan daha öte bir durum bence.
Ama haklısın bypass demekte yarar var :)
umarım siz ve diğer private external olan üreticiler kalır lol script yazınca çıkan kafalarına göre 10 20 dolar arttıran firmalar kalmaz

vanguard geldikten sonra bakalım umarım sizi ve bizleri çok zorlamaz sürekli müşteriniz olmak isterim şuan haftalık alsam biraz zararlı oluyor bekleyip aylık almak en mantıklısı iyi satışlar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
umarım siz ve diğer private external olan üreticiler kalır lol script yazınca çıkan kafalarına göre 10 20 dolar arttıran firmalar kalmaz

vanguard geldikten sonra bakalım umarım sizi ve bizleri çok zorlamaz sürekli müşteriniz olmak isterim şuan haftalık alsam biraz zararlı oluyor bekleyip aylık almak en mantıklısı iyi satışlar
10 20 dolar suan hicbir sey artmasi da gayet normal bu durumda

Üye
2 HİZMET YILI
1 sene boyunca toir kullandım ve bıraktım taaki bu hile ile karşılaşana kadar.Tamamıyla her övgüyü hak eden bir ürün.Tavsiye ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...