Uzman Üye
çok güzel script güvenilir kullandım tavsiye ederim 0 yorumlular yorum atmış demişler aylardır üyeyim baya kaliteli sadece bypass değil daha fazlası bence.
Discord sunucumudaki elemanlarda alın yaptığı için link yolladık onlarda öyle yazmış. Discord sunucumuza gelip görebilirsinGelmedi.
Bypass değil mi bu, niye 0 mesajlı elemanlar başka bir scriptmiş gibi yorum atmış hep![]()
0 mesajlı elemanlar discord adresimizde kullanıcılar ve Discord sunucumuzdada koskoca yazmakta o yüzden gerçekten bilmiyorum eğer denemek isterseniz Bi kaç ayrıcalık yapabilirizGelmedi.
Bypass değil mi bu, niye 0 mesajlı elemanlar başka bir scriptmiş gibi yorum atmış hep![]()
Hanbot detected bir Script tir ve yazılım bunu Anti Cheat tarafından tespit edilemez yapıyor.Bu ne için kullanılıyor acaba tam olarak anlamadım?
bu bypass baya zamandır var vanguard gelmeden bişey söylemek kafadan sallamak olurhile değil bypass @Cresiana vanguarddan sonra ki ömrünüz ne olacak 1 aylık almak kumar olur nisan başı vanguard gelecek deniliyor