Çözüldü LoL düşük FPS sorunu nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımın özellikleri:
AMD E1-2500 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.40 GHz -- 4,00 GB (kullanılabilir: 3,43 GB).
LoL'de 10-30 FPS arasında ve internetteki her şeyi yapmama rağmen düzelmedi. Sizce PC mi çok kötü yoksa eksik bir şeyler mi mevcut?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Maalesef kanka. sistemin cok yetersiz. bu konu hakkında başlığım var bakabilirsin ama cok fazla verim alcağını sanmıyorum. umarım daha iyi bi bilgisayara sahip olursun
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaslar merhaba bilgisayarimin AMD E1-2500 APU with Radeon(TM) HD Graphics 1.40 GHz 4,00 GB (kullanılabilir: 3,43 GB) bunlar lolde fbs 10-30 arsinda internetteki herseyi yaptim ama yukselmedi pc mi cok kotu yoksa eksik biseyler mi var sizce
aaahh bu olayın çözümünü biliyorum internetten nihai mod nasıl açılır ona bak nihai modu aç sorunun çözülecek :))

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Maalesef kanka. sistemin cok yetersiz. bu konu hakkında başlığım var bakabilirsin ama cok fazla verim alcağını sanmıyorum. umarım daha iyi bi bilgisayara sahip olursun

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sana tavsiyem eger kasa kullanıyorsan sana biraz pahalıya patlayacak ama bir işlemci al intel yada amd ama mesela i5 7.nesil olabilir yanınada 8+8 ram taktır bilgisayar ucar ekran kartınıda sana kalmış ama ekran kartını yükseltmezsen işlemci yanabilir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sistem özelliklerin yetersiz internetten edinecegin fps arttırma taktileri bir yere kadar götürebilir dostum seni imkanın var sistemini değiştirmelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...