Denetim masası ayarı yardımıcı olabilirleborn kullanıktan sonra lolde fps sorunu yaşamaya başladım. kullanmasam bile fps 50 lere düşüyor ve anlık takılmalar yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı ? (W10) i7 5500U cpu 2.40 ghz 16 gb ram nvidia gforce 840m casper nirvana
knk o script de nkaynaklı bişeyleborn kullanıktan sonra lolde fps sorunu yaşamaya başladım. kullanmasam bile fps 50 lere düşüyor ve anlık takılmalar yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı ? (W10) i7 5500U cpu 2.40 ghz 16 gb ram nvidia gforce 840m casper nirvana
Low fps is normal when u dont have decent rig try to upragde itAfter using leborn i started to have fps problem in lol. Even if I don't use it, the fps drops to 50 and I'm experiencing instant hangs, can anyone help? (W10) i7 5500U cpu 2.40ghz 16gb ram nvidia gforce 840m casper nirvana
pborn indirilen dosyaları sildin mileborn kullanıktan sonra lolde fps sorunu yaşamaya başladım. kullanmasam bile fps 50 lere düşüyor ve anlık takılmalar yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı ? (W10) i7 5500U cpu 2.40 ghz 16 gb ram nvidia gforce 840m casper nirvana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?