Arkadaşlar merhaba,
Ben lol hesabıma ait mail adresini unuttum, bunu değiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan var mı? Lol sitesinden giriş yapamıyorum, mail gidiyor oraya.
Riot games'e destek üzerinden ulaş, sana birkaç soru soracaklar. Yaklaşık 30 sorudan oluşan bir liste, onlara cevap verdikten sonra hesabın sahibinin sen olduğuna emin olduktan sonra istediğin e-postaya geçireceklerdir.
Riot games'e destek üzerinden ulaş, sana birkaç soru soracaklar. Yaklaşık 30 sorudan oluşan bir liste, onlara cevap verdikten sonra hesabın sahibinin sen olduğuna emin olduktan sonra istediğin e-postaya geçireceklerdir.
Arkadaşlar merhaba,
Ben lol hesabıma ait mail adresini unuttum, bunu değiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan var mı? Lol sitesinden giriş yapamıyorum, mail gidiyor oraya.
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
Eğer League of Legends hesabınıza kayıtlı e-posta adresini hatırlamıyorsanız, hesap kurtarma işlemleri için Riot Games Destek ekibine başvurmanız gerekiyor.
League of Legends hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresini hatırlamıyorsanız, Riot Games Destek sayfasına giderek "Hesap Kurtarma" bölümünden ilgili formu doldurabilirsiniz. Formda sizden istenen bilgiler, hesabınızın size ait olduğunu doğrulamak için kullanılacaktır. Bu nedenle, mümkün olduğunca doğru bilgiler sağladığınızdan emin olun.
Riot Games Destek ekibi, hesabınızın kimliğini doğruladıktan sonra size yardımcı olacak ve hesabınıza yeniden erişim sağlamanıza yardımcı olacaktır.
Arkadaşlar merhaba,