lol e yeni başıcam önerileriniz nelerdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sürekli kendini geliştirmen gerek oyun gayet güzel ama belli dönemlerde oyunu bırakıcaksın o dönemlerde sadece eğlenmek için oyna rank kasmaya çalışma bu şekil kolay şampiyonlar oynayabilirsin rün ve eşya dizilimlerini internetten bakabilirsin.

Üye
5 HİZMET YILI
Oyunu anlatan yardımcı videoları izleyebilirsin ve oynayacağın koridorda en iyi oynayan oyuncuların videolarını izleyebilirsin. Farm odaklı ve takımınla uyumlu oynamanı öneririm.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence hiç başlama valla sinir hastası olursun ben başladım pişmanım bırakamıyorum hele 30 lvl üstü bide pc cok kötü iyi olsa csgo falan oynarımda oynayamıyorum bi lol var onuda bırakamıyorum başlamamanı tavsiye ederim

Üye
5 HİZMET YILI
Oyunu öğrenmesi en kolay rol bence destektir oradan başlamanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
lol için başlangıç olarak bolca youtube videoları izle ve oyun oynadıkca kendi arkadaş grubunla kendi takımını kurmaya calıs. o zaman ranked macların daha eglenceli ve bol zaferli geçecektir. Uyum sağladığın kişilerle oynamak her zaman daha mantıklı

HAYDİ GEL İÇELİM
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
başlama kanka kanser olmaya gerek yok :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Garen Master gibi kolay herolarla gayet seri bir şekilde çıkabaileceğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Abi direk başlama ya bırak, Sinirden çıldırırsın az öğrenince oyunu sebebi de yüzbinlerce ustalık puanına rağmen hala çara yeni başlamış gibi oynayıp sana söven elemanlar, özünde iyi oyun ama işte. Eğer illede devamsa En iyi tavsiye kendine bir şampiyon bul sadece onunla oyna ileride faydasını görürsün bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kolay herolardan başla örneğin master yi annie olaf gibi karakterler oynarsan elin daha kolay alışır

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence oyuna ilk başta garen ile başla hep ölmüyor hemde çok fazla vuruyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bilen biri sana öğretsin yoksa öğrenmen uzun sürer

Supun sadece bunlarla ksıtlı olduğunu düşünüyorsan max goldsun suport attığı roamla , objektiflerde oluşturdu doğru baskıyla ve tf oynatışıyla en önemli roldür
Oyuna elo olarak bronzlarla hatta demirlerle eşleşerek gireceğini düşünmeden yorum yapman çok acınası. Bronz ve demir elolarında destek rolü sadece adc yanında geçecektir. Bu adam oyuna yeni başlayacağı için başlangıçta karşı takımdaki ormancının takibini, lane'nindeki rakiplerinin flash-tutuştur gibi büyülerinin zamanlaması... gibi konuları takip edemeyeceği için rakibinin ne zaman fight için hazır olacağını yada ne zaman safe kalıp bekleyeceğini bilemez. Bu nedenle ADC'sini yalnız bıraktığı bir senaryoda (Birçok nişancının kendini koruma konusunda zayıflık sahibi olduğunu da hatırlayarak) ADC'sini ölüme terk etmiş olacaktır. Zaten farkettiysen alıntı yaptığın mesajda " En başlarda SUP dediğimiz support(destek) şampiyonları ile oyunun mantığını anlayana kadar sadece ADC (Nişancı) şampiyonu korumak ve onunla dolaşmak dışında başka bir şey yapmazsın ve zamanla öğrenirsin. " ibaresi mevcut.
Bu durumda bana " Supun sadece bunlarla ksıtlı olduğunu düşünüyorsan max goldsun " demek yerine kendine "Ben okumayı biliyor muyum?" ve "Ben hangi ligte oynuyorum" sorularını sormanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
al eline klavye mouseı oynaya oynaya öğren !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...