Arkanda
Ultra Üye
arkadaşlar aram oynarken ekranım çok dalgalanıyor ne yapabilirim normaldede oluyor ama aramda çok daha fazla karşılaşıyorum
Oyuna girip escden vsyncyi açın sorun düzelecek.arkadaşlar aram oynarken ekranım çok dalgalanıyor ne yapabilirim normaldede oluyor ama aramda çok daha fazla karşılaşıyorum
Oyuna girip escden vsyncyi açın sorun düzelecek.arkadaşlar aram oynarken ekranım çok dalgalanıyor ne yapabilirim normaldede oluyor ama aramda çok daha fazla karşılaşıyorum
dikey senk kapamayi denearkadaşlar aram oynarken ekranım çok dalgalanıyor ne yapabilirim normaldede oluyor ama aramda çok daha fazla karşılaşıyorum
bende o ayarrı arıyordum fakat nerde bilmiyorumOyuna girip escden vsyncyi açın sorun düzelecek.
Ayrıca laptop kullanıyorsanız en yakın zamanda Bi tamire götürün ekran karşınızda sorun var
açtım umarım çok performansım düşmez zaten darboğaz yaşıyorumOyuna girip escden vsyncyi açın sorun düzelecek.
Ayrıca laptop kullanıyorsanız en yakın zamanda Bi tamire götürün ekran karşınızda sorun var
dx9da kullanıyordum çökme ihtimali için öyle kullan demişlerdiDx Modunu değiştirerek Vysnc açık ve kapalı test eder misin. Ayarlarda tam ekranda olduğundan emin ol. Yine devam etmesi durumunda bana pm at beraber bakalım.
Herhangi bir çökme sorunu yaşayacağını sanmıyorum sistemin detaylı özellik listesini atar mısın işlemci gpu vs vsaçtım umarım çok performansım düşmez zaten darboğaz yaşıyorum
Post automatically merged:
dx9da kullanıyordum çökme ihtimali için öyle kullan demişlerdi
işlemci;i5 10400fHerhangi bir çökme sorunu yaşayacağını sanmıyorum sistemin detaylı özellik listesini atar mısın işlemci gpu vs vs
ekran kartı veya monitörle alakalı başka bi monitör bulabilirsen arkadaşından felan dene eğer sıkıntı monitördeyse monitörü değiştireceksin eğer sıkıntı ekranda kartındaysa başka monitörle de aynı sorunu yarıtıyorsa bi bilgisayarcıya götürarkadaşlar aram oynarken ekranım çok dalgalanıyor ne yapabilirim normaldede oluyor ama aramda çok daha fazla karşılaşıyorum