LoL elmas elodan script ile hızlıca nasıl çıkılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Yani daha fazla gidebileceğini düşünmüyorum ama ya yanına support al ya da meta heroları oyna.

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam ilk önce iyi config yap yada bul daha sonra bir scli pre lazım sana en son ise sadece sen değil takımınında kasması lazım bende sc var tüm killeri ben alayım taşırım diye aç gözlülük yapma sana bir focus atarlar sc bir boka yaramaz adc oynuyorsan supa pant aldırıp sağlam hasar çıkarmanız lazım tfde ve pantın e sini kullanarak sana hasar attırmaması lazım mid oynuyor isen şayet first strikelı kartush olması lazım zaten skill kaçırmadığı için oda kasar sende mide ire zed veya cassi alırsan kolay olmasada orta halli çıkarsınız

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Oyun bilgin ile çıkarsın dostum, LynxÇerezz gibi oyunu öğreterek birşeyler katmaya çalışan kişileri izleyerek oyun bilginizi arttırın ve maçlarda pratik yapın zaten çok rahat master eloya kadar çıkabilirsiniz sc ile beraber.
İyi forumlar.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
scyi sadece acmakla olmuyo knka hakim deilsen işin zor hakimim diyorsan sc ye yanına sup bul senin sc oldugunu bilse iyi olur ona gore oynar kai sa twitch 2 lisinden biriyle dogru pozisyon alrak cok rahat cıkarsın bn 0 dan hesapla sc oynadım full elmas 2 yim bnde yeni cktım devamıda glicek basit geçiyor oyunlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kankam sc ile tek tasıyamıyorsun bir tane pre önemli sc li sc siz farketmez ben kendim yapıyordum eskiden kendi hesabını riske atma arkadasına ver arkadasın senin hesapta oynasın sen baska hesapta sc ile oyna karakter öneri olarakta solo irelia adc samira vayne falan yap ama olay sc de bitmiyor bilginde olması gerekiyor diyeceklerim bunlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka bence scli support ya da mid lazım... sup ya da mid taşıyor jungle yine çarp ile ejder baron kadim vs vs %50 %50 alabiliyor late de geri dönebiliyor. sana net support ya da mid scle oynayan player lazım..

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence jung veya solo oyna her şekilde çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Orman ve Üst güzel oluyor ama çok fazla üst e gidip gang atman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lol artık oyle bir oyun olduki yani scli duo bulman azım sc bile olsan takım yuzunden rank kasılmıyor be

Donator
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Pre sup bul kendine , dikkatli şekilde ilerleyerek nedene olmasın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...