Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bazen kötü takım arkadaşları gelebilir ama çıkıp çıkamamak gerçekten senin elinde. mevcut elonun üstüne çıkmak istiyorsan o maçı taşıman gerekiyor. Taşıyamıyorsan ve maçlar çekişmeli geçiyorsa o eloya aitsin zaten
trde ciddi anlamda herkes mid solo jung biliyor kimse adc sup oynamadıgı icin 2oyun mid oynuyor diğer oyununda otofill atıyor adc sup geliyor ve adam oyunumun içine ediyor bundan kurtulmanın en güzel yolu ya pre ile giriceksin yada euw falan geçiceksin yapacak pekde bişi yok
dostum tek başına oynancak bir durumda değil oyun ve bu sadece tr serverinde veya sadece gold plat eloda olan birşey değil her eloda her serverda var sisteme gelicek olursakta sistem heryerde aynı
Malesef oyun 5 kişilik bir olay 2 sezon öncesine kadar tek başına taşıma potansiyeli vardı oyunda ama arrik tf ler cok daha önemli tursularla mac taşınmiyor
Takım arkadaşlarına ilk oyun başı biraz gaz verirsen ben smurfum falan diye ölmeseniz taşırım falan anca öyle oluyor yoksa bilerek besler gibi lane gelip gelip ölüyorlar dene
Oyun dengesi bozuldu artık her maç sonu 2 report var ama hiç geridönüş yok riotdan ban yemeyen adam her maçta dahada fazla küfür feed vs yapıyor oyun oynanmaz hale geldi
Türkiye sunucusu özeti olarak düşünüyorum. Eğer bir arkadaşınız yoksa çok fazla oynamanızı önermem. Takım şans işi olduğu için kazanma ihtimaliniz sizin iyi olmanızdan çok takımınızın kötü olmamasına bağlı. Euw sunucusu daha iyi. Orada da şansınızı deneyin bence.