lol elo çöplüğü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
duosuz girmeseydin keşke :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aynı benim başımada geldi artık sinir krizi geçiricem

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
tilt oldugun zaman cıkıcaksn abi oyundan 1-2 saat oynamıcan sonra giricen.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Evet bazen kötü takım arkadaşları gelebilir ama çıkıp çıkamamak gerçekten senin elinde. mevcut elonun üstüne çıkmak istiyorsan o maçı taşıman gerekiyor. Taşıyamıyorsan ve maçlar çekişmeli geçiyorsa o eloya aitsin zaten :)

Fikirler kurşun işlemez
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
trde ciddi anlamda herkes mid solo jung biliyor kimse adc sup oynamadıgı icin 2oyun mid oynuyor diğer oyununda otofill atıyor adc sup geliyor ve adam oyunumun içine ediyor bundan kurtulmanın en güzel yolu ya pre ile giriceksin yada euw falan geçiceksin yapacak pekde bişi yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1v9 atmak zorunda kalıyorsun genelde ve rito baba çok anlayışsız kalıyor her lose unda kanını emer gibi elonu düşürüyor tr serverinden çıkman gerek

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
trde maalesef böyle hocam elo boost yaptıarn çok olduğu için bu durumlarla karşılaşıyoruz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum tek başına oynancak bir durumda değil oyun ve bu sadece tr serverinde veya sadece gold plat eloda olan birşey değil her eloda her serverda var sisteme gelicek olursakta sistem heryerde aynı

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Malesef oyun 5 kişilik bir olay 2 sezon öncesine kadar tek başına taşıma potansiyeli vardı oyunda ama arrik tf ler cok daha önemli tursularla mac taşınmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Takım arkadaşlarına ilk oyun başı biraz gaz verirsen ben smurfum falan diye ölmeseniz taşırım falan anca öyle oluyor yoksa bilerek besler gibi lane gelip gelip ölüyorlar dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aynı durumu bende yaşadım çok sinirlendirici bir durum fakat tek yapabilcegin şey ya başka hesaba geçmek yada şansını beklemek

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
klasik türkiye serveri aslında her serverda düşük elo aynı ya

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Oyun dengesi bozuldu artık her maç sonu 2 report var ama hiç geridönüş yok riotdan ban yemeyen adam her maçta dahada fazla küfür feed vs yapıyor oyun oynanmaz hale geldi

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Türkiye sunucusu özeti olarak düşünüyorum. Eğer bir arkadaşınız yoksa çok fazla oynamanızı önermem. Takım şans işi olduğu için kazanma ihtimaliniz sizin iyi olmanızdan çok takımınızın kötü olmamasına bağlı. Euw sunucusu daha iyi. Orada da şansınızı deneyin bence.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
abi maçı hep taşıyorum ama ya solo ya jung feedlıyo maç gidiyo hep böyle oluyo ama presiz dereceli girilmez kımseye önermiyorum presiz gırmeyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...