Lol EloBoost hakkında görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Öncelikle şunu belirteyim denk gelen booster flamer değilse ban riski falan yok onlar terane paso sallıyor gördüğüm kadarıyla bilgisi olmayanlar , bu arada booster'lar TR sıralamasında belli yerlerde olanlardan oluşuyor genelde o yönden için rahat olsun eloboost'a karşın tek düşüncen fiyatı olsun varsa kişisel bir booster ona yaptırmanı öneririm yeterince delil ve kaynak sunuyorsa zira aracı sitelerle çalışan boosterler istemeden de olsa ek para alıyor site için , site 100 lira alıyorsa bunun 60 lirası booster'a gidiyor örnek olarak

Üye
5 HİZMET YILI
There are specialized exchanges for this, at least in Russia. This is a very developing area.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Elo boosta ne gerek var al forumda yanına 2 3 tane arkadaş ver onlara uygun fiyat ( isterlerse tabi ) hem eğlen hemde bansız kasıl.

Üye
5 HİZMET YILI
Elo boosta ne gerek var al forumda yanına 2 3 tane arkadaş ver onlara uygun fiyat ( isterlerse tabi ) hem eğlen hemde bansız kasıl.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çok karlı bir iş fakat yasak olduğu için banlanma ihtimalin vatr

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
gereksiz elobost yaptırmak

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
güzel fakat anlaşilir kolay bir şekilde ban yersin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bence saçma bi olay kendin oynamadıktan sonra yüksek rankın ne önemi var gösteriş sadece

Arivayaaa
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sezon ödülleri genel olarak gold ve üstü elolara veriliyor insanlar her ne kadar yüksek bi elo bile olmasada golda bile boostlatıyorlar inan sezon sonlarına doğru girdiğinde çok rezil oyunlar geçiyor boost yaptırıp hesabında oyun oynayınca zaten oynayamıyorsun karşında senden üstün oyuncular oluyor yaptırmamak daha mantıklı hem kendi zevkin mahvolmaz hem başkasının çünkü kaybede kaybede yine aynı lige düşüceksin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Google amcaya eloboost yazınca başta 2 3 tane alternatif site çıkıyor zaten fake olup olmadığını günümüz internetine uzak değilsen anlayabilirsin . Fiyatlara gelirsek lig yükseldikçe fiyat adeta uçuyor . Lakin üst ligdeki oyuncular alt ligden boost yapıldığını anlayıp seni büyük ihtimalle 9x yapacaklardır . Atıyorum gümüş elosun elmas eloya çıkıyorsun ama bilgi yok banı bu şekilde yiyorsun .
fiyatlar uçuyor derken çok mu pahalı ?mesela altın plat diamond ne kadar oluyor? veya senin yaptığındakiyle şimdiki fiyatlar arasında ne kadar farklar var ? keşke fiyatlarını yazsaydın yararlı bir mesaj yine de

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kuzenim yaptırmıştı kendim çıkamıcam yüksek elo gormek ıstıyorum dersen yaptır ama oynatmazlar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben yapmadım ama ben müşteri buluyordum bir arkadaşım yapıyordu. Onun boostladığı hesapların yarısı ban yemişti. Yani çok riskli bir iş. Sakın hesaplarınızı boostlatmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hesap paylaşımından ban yeme riskin var ama bu çok nadiren olan birşey. Riot klavye hareketlerine ve tuş basma sayısına kadar inceleme yapabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka hiç yapmadım ama deneme elmas ligi oyuncusuyum daha nereye ward atacağını bilmeyen adamlara denk geldim bir kaç tanesi ban yedi eloo boosttan. ayrıca çok zorlanırsın çoğu kişi beceremeyince elo boost yaptırdıktan sonra ya oyunu kötülüyor yada hileye başvuryor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
fiyatlar uçuyor derken çok mu pahalı ?mesela altın plat diamond ne kadar oluyor? veya senin yaptığındakiyle şimdiki fiyatlar arasında ne kadar farklar var ? keşke fiyatlarını yazsaydın yararlı bir mesaj yine de

Atıyorum derecesizsin ve yerleştirme maçlarına gireceksin 10 maçın var adamlar sana 8 yada 9 win garanti veriyor ve ortalama fiyatı 100 TL gibi birşey plat yada elmas düşüyorsun .
Misal Gümüş 1 sin Elmas 1 olmak istiyorsun bunun fiyatları 600+ TL gibi bunu anlatmaya çalışıyorum . ve bu süre zarfı içerisinden belirli bi günleri var lakin 10 günden aşağı değildir hesabına giriş yapamıyorsun hem para hem zaman kaybı kendin eğlenerek ve de öğrenerek hem vakitten hemde nakitten tasarruf edebilirsin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...