westte pek öyle değil ya kankamaalesef tüm serverlar için geçerli bu..
keşke sadece toxic olmakla kalsa bunu açıklamaya türkçede kelime yokTR serveri aşırı toxic o yüzden.
kanka genel olarak öyle ya saat gece 2-3 gibi güzel oluyorbayram vaktinde okullar tatil diyeydi şu an 2 gün için okula gitmem kafası
bundan bahsediyorum kankane diyorsun anlamadım ama tr kitlesi yaşı çok küçük ve çok küfürbaz
insanlar sanaldan laf etmek çok kolay geiyo ondan laf edip duruyolarBu elolar yuksek olmasına ragmen neden cok kotu
Yaş ortalaması küçük olunca sonuç bu oluyor.westte pek öyle değil ya kanka
Post automatically merged:
keşke sadece toxic olmakla kalsa bunu açıklamaya türkçede kelime yok
kanka genel olarak öyle ya saat gece 2-3 gibi güzel oluyor
bundan bahsediyorum kanka
Ne kadar üst üste maç kazanırsan o kadar kötü takım geliyor.Eloboost engellemek için yapıyorlar.Son zamanlarda bu iyice can sıkmaya başladı.Dengesiz bir eşleşme var.Genellikle takıma o kadar leş oyuncular geliyor ki evlerinin yolunu aklında tutabildiklerine emin değilim.Kazanmak kaybetmek umrumda değil ama maçlar çok zevksiz olmaya başladı.Ya kolay kazanıyorsun ya kolay kaybediyorsun.Bir de çoğu kişi smurf hesap açıyor.Düşük ligde gariban tokatlamak için.En iyisi bu bence eğlanemene bak cha olsan nolcak e-sporcu mu olcanBu elolar yuksek olmasına ragmen neden cok kotu