LoL en gıcık karakter net shacodur sizin ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka garen, morgana , belveth , lulu daha onlarcası :D her karakterın gıcıktan beter yeteneklerı mevcut , sıralama yapamam :D

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
top gragas oynayanlardan nefret ediyor. takasta atılmıyor vur kaç vur kaç yeminle düşününce sinirim bozuluyor

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Shaco tilt olsada latede oyundan kolay düşen bir çar. Teemo daha tilt bence.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
illaoi teemo sett bu üçünden uzak durun banlayın banlatın illaoi özellikle karşısındakini de oynatmıyor 6dan sonra gangte attırmıyor

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Tabiii ki morgana çünkü hem 3+ cc atıyor hem de yanındaki supportun skillerini ignorluyor mesela rakan r w atıcak atamıyor hem skilleri boşa gidiyor hem 3+ cc yiyor...

Üye
4 HİZMET YILI
Aynen öyle bende öyle düşünmüştüm shacodur karakteri çok gıcık

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sustur olan karakterler çok sıkıntılı benim için

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
shacodan acayip nefret ederim sinir bozucu ama bazı insanlar teem diyor sizce hangisi (mainim teemo)
aslında oynayıcısına göre değişiyor dostum mesela bende teemo mainim soloda tek oynadığım çar o teemo q skili sayesinde tf de rakipteki güçlü çarı etkisiz bırakıyor mantarları doğru yere koyup doğru şekilde kullanırsan baya etkili oluyor ancak skilleri uzaktan vuran düz vuruş gibi skill atan çarları ezemiyor mesela illoi darius shacoya gelirsek yine şahsi olarak jungleda shaco oynuyorum shaco ap kasıldığı zaman tf de kopyayı patlatınca aşırı iyi oluyor korkut atınca vs ancak bence şuanda bana göre en kanser çar asoldür en son ki reworktan sonra kısaca oynayıcısına göre değişiyor dostum

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Rammus nefret ediyorum. Riot tankları dengele.
Düşün full saldırıcı gücü çıkan bir adc 300 ad falan full tank bir mundo 600 ad bu nasıl bir şaçmalıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...